Még nem találták fel a nekem való TV-t? Miért nincs olyan TV amik tudják ezeket? (előre-hátra gomb a programok esetében + kép a képben a csatornák esetében)
Egy időben volt kép a képben rendszer de a mostaniak a TVzés közben való internetet támogatják kép a képben nem a kis ikonos több csatornás megjelenítést a nagy képernyőn.
Másik az előre és vissza funkció hiánya a TV-n tehát mint egy normális bármely szövegszerkesztőn emlékszik a program több lépésre amit csinálták és a vissza gombbal vissza tudod csinálni.
Na ilyen kellene a TV-kbe is. Mert általában nézek egyszerre 3-4 műsort és mindig keresgélnem kell hogy melyik adón volt a korábbi műsor amit néztem pl. amikor elmegyek pl. reklám alatt.
Miért nincs olyan TV amik tudják ezeket?
A PIP/PAP/POP rendszerekhez két tuner szükséges, a szimpla tuneres készülékek a TV mellett a számítógép/médialejátszó/stb... képét tudják csak megjeleníteni.
A csatorna visszalépés funkció már 20 évvel ezelőtt is általános volt, az enyém a gomb megnyomására az utolsó 5 csatorna listáját is behozza.
Tehát a kérdésre válaszolva van ilyen, csak jobban át kell nyálazni a specifikációkat, esetleg felsőbb árkategóriában keresgélni.
"Miért nincs olyan TV amik tudják ezeket?"
Azért mert a tiéden nincs, más készülékeken attól még lehet, az enyémen is van, sőt az előző kettőn is volt már.
Hogy hívják ezt a két funkciót hogy keressek rá angolul?
Media Markt-ban érdeklődtem ilyen készülékek iránt, ahol azt mondták hogy nincsen egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!