Melyik a legjobb netes TV előfizetés? (olyanokra gondolok, mint a MyTV)

Figyelt kérdés

Tehát rendes televízió adásokat adó alkalmazás/szolgáltatás, nem olyan, mint a netflix, HBO GO meg ezek.

Nem nagyon találok sehol sem egy rendes összefoglaló cikket ezekről, pedig az okos tv-k elterjedésével ez eléggé aktuális, idővel szinte mindenki ilyeneket fog használni a kábeles megoldások helyett.

2018. jún. 3. 23:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Értem a kérdésedet, a válaszok engem is érdekelnek. Ugyanakkor az utolsó mondatodon gondolkodtam, hiszen a legtöbb tévé, akár okos, akár nem már interneten keredztül kapja az adást: ip tv. A Telekom is egyre jobban dogitalizál. Igaz, hogy a netet egyből a tévére dugják, tehát nem android alkalmazáson keresztül hívja be a csatornát, de már az is netes tévé. Szinte minden csatornának van netes verziója (pl. Rtlmost.hu), de netes alkalmazás, netes szolgáltató szerintem a távközlési törvény és a jogdíjak miatt nincsen. Azt biztosan tudod, hogy a tévészolgáltatók pénzt fizetnek a csatornáknak és extra távközlési adót az államnak. A csatornák a költségeiket, a filmek jogdíjait belföldi vetítési joggal veszik meg és azokat a kábeltévék bevételéből és a reklámokból fedezi. Ennek okán szerintem nincsen is az általad is említett netes szolgáltató - még - a piaco, mert giga nagy beruházás egy ilyen céget indítani. Különösen arra kell ügyelni, hogy az adást maximálják, hogy hány ember, készülék nézheti és hogy csak belföldön, a jogdíjak miatt. Kíváncsi vagyok, mások tudnak-e többet...
2018. jún. 4. 07:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Akit még érdekel a kérdés: akinek van digije, le tudja tölteni a digi online alkalmazást, és telefonon bárhol tud 49 csatornát nézni ingyen. Ügyfélkaput kell csak regisztrálni, és 3 eszközön lehet használni.

Bár a "kábeles" tv-t ugyan úgy be kell kötni, szóval aki csak egy alkalmazásra akar előfizetni, annak még mindig a MyTV a jobb, és több csatorna is van. Amúgy találtam még pár noname szolgáltatót, aki szintén ajánl ilyeneket, csak nem mernék előfizetni rá.

2018. jún. 9. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!