Egy 10m2es szobába felesleges 1000wattos házimozi?
Figyelt kérdés
A jelenlegi 330w de elég gyenge.... Meg ha raadom a gigasoundot csak a két front és a mélynyomó szól.2018. jún. 1. 20:32
1/7 anonim válasza:
Gyanítom kínai wattokról van szó, így nem lehet tudni, mit kell érteni alatta. Valós wattokból 100 is elég.
Gigasound......inkább no comment.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen rendszered van, de valamit nagyon rosszul csinálsz. Ha már wattokban beszélünk, a 300 wattos sztereó rendszeremmel 35m2-es szobában már fél hangerőn rezeg a padló, meg minden más is. Kis szobába hiába raksz óriási zenecuccot, soha nem fog jól szólni, nagy hangfalaknak kell a nagy tér. Bár amúgy is kétlem, hogy egy 300w-os zenecucc elférne egy 10m2-es szobában, nem hogy egy 1000-es...
5/7 anonim válasza:
Ebben valami nagyon gyenge d-class erősítő lehet, mert ennyiért még normális 5.1 erősítőt se veszel, esetleg használtan. Inkább vegyél valami kisebb, de jobb minőségű rendszert, viszont 5.1ben nem tudok segíteni sajnos.
6/7 A kérdező kommentje:
Tudsz ajánlani vmit esetleg?
2018. jún. 2. 14:02
7/7 anonim válasza:
Nézz szét a vaterán. Alkalmi vételben akár 200 ezerért kapsz olyan rendszert, hogy feléig sem tudod kihajtani egy 10 m2-es szobában... (Amúgy egy "normális" rendszer szerintem az kb. fél milla. Egyébként a hangerőnél -szerintem- sokkal fontosabb a minőség. Az extrém hangerő szét fogja cseszni a füled. Nem vicc.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!