Mire elég 30 mbps internet?

Figyelt kérdés
főként játszom a gépen, online játékokkal és az egyes csevegő programok közben, mint a discord és a ts állandóan akadoznak, szaggat a hang, nem hallom a társaimat és ők sem engem, aztán egy idő után teljesen néma lesz az egész. Nem értem mi a baja....

2018. máj. 31. 14:13
 1/5 Zzzoli ***** válasza:

Kevés a sávszéled. Mérést csináltál? Feltöltés is igen fontos. Általában aszimmetrikusak a szolgáltatások, tehát mondjuk a feltöltés tizede a letöltésnek.

Nézz egy sebességtesztet, lehet hogy a ping idő is sok, meg a feltöltésed is igen gyenge.

Amikor felőled megy adat, mondjuk a hang stream, akkor gyenge feltöltés miatt szokott rossz lenni.

2018. máj. 31. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Ott valami más baj van.

Nekünk is 30 MBite/s netünk van és mégis megy tökéletesen minden. Kb. egyszerre 4 számítógép, 4 telefon, egy TV, egy Chromecast kapcsolódik a hálózathoz + ha megy a "legális" torrent akkor is normális a sávszélesség mind tsen, mind játékokban.

Lehetséges, hogy össze szedtél egy vírust, vagy esetleg routert bontóból szedted és egy rossz minőségű. Vírusírtás ajánlott, ha a helyzet nem változik, szolgáltatótól kérni egy jelentést, hogy mégis miért lassú az internet, azt mondják tökéletesen megy a sávszélesség akkor én a routere gondolok.

2018. máj. 31. 15:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Telekomos net. Pingem 37 45 között szokott lenni, 23.74 mbps jön át így is speedtest szerint. A feltöltés 1.30 valamennyi szokott lenni. Vírust nem jelzett a gép, de majd lefuttatom rajta.

Nem tudom mi baja lehet

2018. máj. 31. 22:09
 4/5 Zzzoli ***** válasza:

Mondjuk azért a ping 10 és 20 között elfogadható. Nyilván lehet a router is gyengusz. Nekem volt már mindenféle netem, hálózati eszközeim mindig közép vagy magas kategóriásak, de nagyon észrevehető volt amikor tolták felfelé a sávszélt. 30 megánál még az IP telefonálás sem volt mindig tökéletes.

Most 250-es, ez szerintem egy normál háztartáshoz bőven elég.

Egyébként a router elhelyezésével is sokat figuráztam, de a wifi átvitelben mindig találtam kivetnivalót. Most már csak a chore cast csatlakozik wifin, meg a telefonok, ja meg van egy intel compute stickem, az, mert azon nincs hálókártya.

Viszont a szobákba húztam cat5-ös kábelt, raktam fel aljzatokat és úgy mennek a gépek, és úgy nincs laggolás meg semmi.

2018. jún. 1. 11:05
 5/5 Zzzoli ***** válasza:
bocs, chrome castot akartam fentebb írni.
2018. jún. 1. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!