Melyik digitalis fenykepezogepet vagyem meg?
Akarok fenykepezogepet venni.Egy uzletben lattam jo kis ajanlatot. van Benq C1250 ,12mpx 20.500 Ft ....
Nikon Coolpix L21 8 mpx es adnak hozza tartot,akkut,toltot,memo kartyat 27.000 ft ....
Fujifilm AV100 12,2 mpx adnak hozza ajandekba tartot es 2Gigas memo katyat 28.000.Ft-ert.Melyiket erdemesebb megvennem???Melyik jobb?Velemenyeket kerek a gepekrol.Vagy mondjatok olyan gepet ami nagyon jo es belefer az osszegbe.koszi
A benq-t felejtsd el.
Bár én úgy vagyok vele, hogy nem vennék kompaktot manuális beállítások nélkül, de ugye az kb. 40 ezer forint lenne.
Az mit jelent, hogy a nikonhoz adnak töltő meg akkut? Nem AA akkuval megy? Az elég szívás lenne, mert sokkal nehezebb helyzetben vagy, ha lemerül. Ráadásul ha nem AA az akku, akkor az a minimum, hogy ezeket adják.
A benq termékeket én az informatikából ismerem, sose jelentettek egy nagy minőséget (pixelhibás monitorok, csak hogy egy gondot említsek).
A Nikon és a Fuji is sokkal régebbi és megbízhatóbb fényképező márka.
Manuális beállítás:
A fényképező alapvetően három fontos paraméterrel bír a kép elkészítésekor:
Záridő, blende, fényérzékenység. Ezeket van, hogy magam szeretném állítani, mert az automatika hülye ahhoz, hogy megoldja az adott szituációt (pl. kevés fényben mozgást fotózni, vagy éjszakai tájképet de egy csomó más eset is van). A fura kis téma módokat, amikből van vagy 20 a mai gépekben soha nem használtam.
Ehhez kellenek a manuális módok (M, P, Tv, Av esetleg szokták az utóbbi kettőt S-nek és A-nak hívni).
Ha ez nincs a gépen, hiába sok megapixel meg franc tudja mit tud még, sose lehet megtanulni normálisan fényképezni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!