Szeretnék egy Xbox 360-at venni de tanácstalan vagyok, hogy mivel járnék legjobban. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval, kicsit bővebben:

Mindenhol utánaolvastam, már a fülemen jön ki, hogy 3led, hűtésmódosítás, és jasperes... De még mindig nem tudom mi érné meg legjobban. Egy jó állapotban lévő másolt lemezeket is probléma nélkül lejátszó konzolt szeretnék, ami nem romlik el különféle tipushibáktól, de nem olyan hangos, hogy nem hallok mellette semmit. Annyian írtak annyifélét, hogy már nem tudom, mitévő legyek! Vegyek egy eredetit és flasheltessem meg? Vagy már flasheltet vegyek? A jaspereshez kell hűtésmodosítás? Már visszasírom, amikor a Ps2-met vettem, azzal soha nem volt ennyi dilemma. Szóval, aki ért hozzá írja meg a véleményét és szivesen várok linkeket eladó gépekhez, ami szerintetek megfelel az elvárásoknak! És igen a Google közös barátunk, de ő csak mondja mondja... :D Várom a válaszokat!!!

2010. jún. 15. 16:17
 1/9 anonim válasza:
Mindenképp Flasheltet vegyél és mindenképp Jaspert,sztem előny ha van hozzá winyod én utolag moddoltattam bele...(kiméli a meghajtot a rosszminőségű lemezektől) és bár a jaspernél a CPU ill. GPUval nincs gond ebbe a nagy melegbe határozottan előny belerakni hűtésmodot + overcoolt!!ez kihajtja a meleglevegőt és nem áll elő az anyagfáradás okozta 3led a ramoknál,v a hana chipnél(jobb helyeken + hűtőbordát raknak a hanára) Én hála isten olyan 2009es gépet vettem amit még "könnyű" volt kiflashelni nem kellet forrasztgatni...ja és az új forza packos gépeknél is van tipikus hiba asszem ott is a hana chip száll el...(persze ez se gyakori és a hűtésmóddal megelőzhető) Remélem segitettem...pacsi
2010. jún. 15. 18:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Kösz a részletes választ! Esetleg ötlet, hogy honnan szerezzem be? A bolt magánember dilemma is fennáll...
2010. jún. 15. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem várjál julius ig mert akkor jön ki az xbox 360 slim
2010. jún. 15. 20:10
 4/9 A kérdező kommentje:
És szerinted annak már jobb lesz a hűtése?
2010. jún. 15. 22:01
 5/9 anonim válasza:
én írtam a részletes választ...sztem én megnem venném a slimet :D...amikor már ez is attol köhécsel mert nincs benne elég hely :D:D...meg mint tudjuk amit a microfo$ "újjít" az nem vmi jó..ja am most nézem nem is lesz slim...xD sztem te az uj alaplapra értetted,de ha nézted az E3-at tudod h azaz uj xboxba 360ba(ami teljesen értelmetlen piaci húzás volt)mivel az integrál CPU&GPU-rol a fene se tudja h jó-e...plusz jelenleg karcolja a lemezt mint a bakelit én maradok a mostaninál (Y) - remélem értelmesen fogalmaztam a mondatokat nem olvasom át xD -
2010. jún. 16. 06:44
 6/9 anonim válasza:
ja meg ha boltot akarsz hááát [link] de én hála isten egy jó magánszemélynél vettem(ismerem őt) meg látszott rajta h vadiúj én bontottam ki..de vaterán meg ittott lehet átvágnak...
2010. jún. 16. 06:46
 7/9 anonim válasza:
na ez a sorba a 3. válaszom...csak megnyugtatlak: ha veszel egy hűtésmoddolt (overcoolal) jaspert,főleg ha vinyoval...annak nem lesz semmi baja...ha csak nem napi 15 órába tolod...havernál toltuk 3-4 órát most igy ebbe a melegbe,nem volt semmi extrém hő...sőt... ;) tehát sok sikert a vásárláshoz!!
2010. jún. 16. 06:50
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ezeket találtam, mi a vélemény (esetleg tapasztalat):

[link]

[link]

Mind a kettőről olvastam, jót rosszat... és a kérdés, hogy lehet e az ilyenekben bízni ?

2010. jún. 16. 14:09
 9/9 anonim válasza:

Hát már írtam én is a golemkonzolt...ismerősöm onnan vett régen PSP-t ő megvolt vele elégedve...új terméket árulnak...nem ilyen agyonjavítottat amit még ellehet adni...

én am ma toltam hűtésmoddolás nélküli xboxomal 4-5 órát (lost planet 2-vel) és nem nagyon melegszik miután beállt egy alaphő,persze mihelyst lesz alkalmam az is kapja a hűtésmodot...

2010. jún. 16. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!