Melyik üzlettel járok jól?

Figyelt kérdés

Akarok fenykepezogepet venni.Egy uzletben lattam jo kis ajanlatot. van Benq C1250 ,12mpx 20.500 Ft ....

Nikon Coolpix L21 8 mpx es adnak hozza tartot,akkut,toltot,memo kartyat 27.000 ft ....

Fujifilm AV100 12,2 mpx adnak hozza ajandekba tartot es 2Gigas memo katyat 28.000.Ft-ert.Melyiket erdemesebb megvennem???Melyik jobb?Velemenyeket kerek a gepekrol.koszi

2010. jún. 15. 09:16
 1/2 anonim válasza:

első körben nézz körül a neten!

nézd meg melyik gép mit tud hasonló áráért?

és persze hasonlítsd össze azzal amit te szeretnél az adott fényképezőtől...

na meg nézz körül olcsó oldalakon is ahol valóban olcsó Minden

[link]

és nézd meg hogy egy kiszemelt típusról, az adott típust használok milyne véleményt írtak? lásd: fórumok, vagy az adott termék honlapján ha lehet értékelni a terméket és szöveggel véleményezni.

Én mindenféle termék vásárlásakor ilyesmiket alkalmazok, így kisebb az esély arra hogy NE azt kapd amit szeretnél!

Ne dőlj be a reklámoknak!

2010. jún. 15. 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:
jo,jo...de megis....velemenyeket nem nagyon talaltam...amugy meg mind a 3 gep kb ugyan azt tudja...olcsobb meg nem muszaly legyen, 30.000ft-ig meg jo :)
2010. jún. 15. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!