Régi erősítős lemezjátszómhoz csatlakoztatható e a magnóm/DVD lejátszóm?
Készítettem a lemezjátszó hátuljáról egy képet:
A lemezjátszó háta jobb oldalán a hangfalak csatlakoztathatók, azt az oldalt nem is fényképeztem le. De ez a bal oldali két villásdugós lyuk gyanús. Nem tudom mit jelenthetnek a jelek?
Hm, még egy ilyen képet is találtam, valyon ez a csatlakozó jó lenne hozzá?
Az alsóhoz biztos csatlakoztathatod, az a tape input, biztosan megfelel erre a célra. Gondolom a felső is, az a tuner input lehet, de ebben nem vagyok biztos. Bár az egyetlen input ami nem vonalszintű az a phono, de mivel itt a lemezjátszó be van építve, így nem látom sok esélyét, hogy ezen felül lenne még egy külön phono input.. szóval az alsóba biztosan kötheted, a felsőbe is talán, próbáld ki, ha az alsó nem működik és ha nem torzít, akkor nem lesz gond. v
Valszeg jó lesz a kábel, az erősítőbe 5 tűs apa DIN kell, a dvd lejátszóba pedig gondolom aux, ezt már te látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!