Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ma vettem egy X-box 360-at és...

Ma vettem egy X-box 360-at és nem visz pár játékot. Bővebben lent . (? )

Figyelt kérdés
Ma vettem egy X-boxot. Mikor berakom pl a "Dante's inferno" játékot azt írja ki, hogy :"Update required" és még egy hosszú szöveg is megjelenik. Mikor arra megyek, hogy frissíteném, azt írja angolul, hogy tisztítsa meg a lemezt. Pedig a Cd új. A játék másolt és van amit visz
2010. jún. 14. 20:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem :) Na de mostmár menj innen :)
2010. jún. 14. 21:10
 12/17 anonim ***** válasza:

utálom amikor idejönnek ilyen gyökerek, és elkezdik osztani a kérdezőt, hogy milyen kérdés ez, és hogy ne így csinálja ezt meg azt, nem hogy a kérdésre válaszolnának-.-"

egyébként, lehet hogy régebbi a flash a boxodon és azért nem viszi

2010. jún. 14. 22:41
 13/17 anonim válasza:

21:09

a te életed is elég szánalmas lehet ha itt okoskodsz szabadidődben.

2010. jún. 14. 22:43
 14/17 Fkris ***** válasza:

Sztem Téma OFF,itt a válasz.

1.Vagy 2 játékról összefrissíted(hülyén hangzik,tehát ha frissítés közben megszakad,akkor beteszel 1 másik játékot,ami vele 1 időben jött ki,és az befejezi a frissítést).

2.Boot lemezt írsz ki VERBATIM DL DVD+R re.

Activate.iso a neve,neten biztos kinn van.(ImgBur el kell kiírni)

3.Ha patch elt a játék,és rá van újra patch elve,akkor b@szhatod,mert a játéknak vége,és a DVD-nek is.

4.

CSAK Verbatim DVD-t használj kiírásra,ha Boxozni akarsz:D

Üdv

2010. jún. 14. 22:56
 15/17 A kérdező kommentje:

feltettem az Imgburn programot , ott hogyan?

leszedtem a active.iso boot programot. Miként írjam ki, és ,hogyan használjam? A segítséget előre is köszi.

üdv

2010. jún. 15. 02:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Büdös lopós nemzet vagyunk. Mind a pokolban fogunk rohadni az idők végezetéig!
2010. jún. 15. 11:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Legalább velünk rohadsz te is ;)
2010. jún. 15. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!