Van egy LG Smart TV-m és vettem hozzá egy 5.1-et. Hogy tudom a 2-t összekötni?

Figyelt kérdés
A TV-n nincs fülhalgató (jack) kimeneti dugó. HDMI viszont van. Az 5.1 bedig RCA kábeles. Mediamarktban rákérdeztem, elvileg lehet szerezni RCA-HDMI átalakító "adaptert" de azt mondták, hogy akkor csak sztereóba (2.1) fog szólni. Tud valaki ezzel kapcsolatban többet mondani? Ha már sztereóba rá tudnám kötni az is jó lenne. Köszi.

2018. máj. 15. 18:49
 1/3 crudy ***** válasza:
Hat 5.1 akkor nem lesz sehogy csak hdmi-rca atalakitoval 2.1 de ahoz meg szerezz egy atalakitot. Ennyi.
2018. máj. 15. 19:06
 2/3 A kérdező kommentje:
De attól, hogy 5.1 lehet 2.1-en is szólaltatni a hangszórókat, van rajta olyan funkció. Bluetooth-os ha hallgatom rajta a zenét tudok választani, hogy 5.1 illetve 2.1
2018. máj. 15. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy olyan házimozi erősítő kell rá, amin van hdmi arc. Analóg csatlakozókkal a tévéről nem igazán fogsz tudni csak sztereó hangot elérni. Ugyanis az az adapter hdmi bemenettel van ellátva, tehát egy blueray vagy más lejátszó kimenetét konvertálja analógba. Ismerem a hdmi konvertereket, van is itthon, de visszirányba a tévéről nem okés.
2018. máj. 15. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!