Mi a véleményetek? Erről a hangszóróról? Lenn a bővebb info
Cikkszám: SR 2010
Csomagolási egység: 1 db
Pz / Pn: 60 / 40 W
f: 50 - 5.000 Hz
SPL(1W/1m): 84 dB
leng. tek: 1", 2 réteg
csévetest: PAPÍR
mágnes súlya: 10 Oz
A SAL amúgy is nagyon gyenge hangszórói közül sokak szerint (és szerintem is) ez a legrosszabb.
- Rosszul terhelhető a tekercs nem szellőzik rendesen, hamar leég.
- Kicsi és gyenge a mágnese, ami miatt már kisebb (4-5 mm) kilengés mellett is torzít.
- A katalógusban lévő átviteli függvény csak a mélyhangok körül felel meg a valóságnak, és sok nem kívánt rezonanciája van. Tehát hanfalat tervezni csak otthoni mérések után lehet neki,nem hagyatkozhatsz a katalógusra.
Mondjuk ha diszkóba akarod használni, ott csak másodlagos a hangminőség, de otthonra csak akkor vedd meg, ha tényleg nincs más lehetőséged.
Ezek között a márkák között keress : Monacor, Wifa, Reflex, Visaton, Pioneer, Grundig, Sony, JBL esetleg Tesla.
ez nagyon béna!
50 - 5.000 Hz ????
20 - 20 000 Hz !!!! kellene lennie
MNC-nek vannak jobb hangszórói.
Ja és : " [link]
egyszer én is rendeltem tőlük. Videoton, Orion szintű minőség. SAL-nál mindenképpen jobb.
((De hogyan várod el hogy pontos típust mondjunk, ha azt sem írod le mit akarsz ?))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!