100. 000 Ft ért milyen profi gamer laptop van?
Nem muszàly gamer legyen elég ha nagyon erős! Azért laptop, mert vinni szeretném nyaralásra nagyihoz stb. Olyan kéne aminek 1TB tárhelye van, tudok rajta videót vágni, képet szerkeszteni, virtualboxot futtatni (mert ahoz úgytudom erős gép kell) SSD vagy HDD nekem mindegyy! Márka mindeggy! Win 10 home vagy ami a legolcsóbb win10 legyen rajta! Legyen rajta mikrofon bemenet (nem muszáj, van átalakítóm!) HDMI kimenet (mert vam egy monitorom, és amikor otthon vagyok, azt használom), sok port!
Pls valaki! Sokat nézegettem csak nem nagyon értel hozzá! Jelenleg egy közöd gépet használok és szeretnék egy sajátot, és akkor akivel közös a gép, megkaphatja a most közöset.
Válaszolat várom, fontos hogy max 105.000 Ft-ot tudok rá költeni
Ebben az árkategóriában sem erős, sem profi, sem gamer gépek sincsenek. Ezek bőven a 200-300 ezres kategóriába vagy még fölé esnek.
100 ezerért üzleti-irodai munkára való gépet veszel nagyjából, netezés, szövegszerkesztés-jegyzetelés műveletre, de nem játékra, renderelésre.
Azért amit felsoroltál, teljesen felesleges hogy hordozható gépet vegyél (nyaraláson szórakozni, kikapcsolódni kell és nem kockulni, a nagyinál sem), főleg amiatt hogy PC-ben gondolkodva lehet jobban kijönnél az árkeretből akár használt hardverekből.
Gondolkoztam azóta, és az 1TB felejtőd. Elég az 500gB
és a win 10! A laptophoz ragazkodok, és csak kissebb címekkel szoktam játszani! Roblox, minecraft ez a kettő! Ritkán a gmod, a seum, talán az omsi 2! Vagy akár a sims 4! Ezekkel játszok?, és ennél többel nem! Ezekkel is csak néha játszok, mer a sok tanulás mellett is csak iskolai beadandókra használom a gépet. (Házi doga, kutató munka stb.) azért szeretnék laptopot, mert hosszú távra tervezek!
Ennyiért nem hogy profi, hanem semmilyen gamer gépet nem fogsz kapni, ezért a pénzért a belépő szint alja van.
Az általad említett dolgokra egy használt Dell Latitude E6440 megfelel vagy Hp Elitebook 8470p, azok a kicsi játékok fognak futni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!