Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan kell kiírni az xbox...

Hogyan kell kiírni az xbox 360-as játékokat?

Figyelt kérdés
Hallottam valami rétegváltási pontokról is, és nem tudom az mit jelent. Ha valaki részletesen leírná, azt megköszönném.
2010. jún. 14. 15:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

az iso mellett van egy .dvd fájl ha kicsomagolod rar-ból.. azt megnyitod notepaddal, és benne van a rétegváltási pont..

én a dvd decryptert ajánlom, a beállításokhoz beírod a rétegválátsi pontot, és kiírod az iso-t.. ha kell előtte patch-eled... írd lassabban (2.4X)

2010. jún. 14. 15:49
 2/16 A kérdező kommentje:
Oké. Nagyon szépen köszönöm az érhető, s normális választ.
2010. jún. 14. 15:50
 3/16 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam, hogyha nincs .dvd fájl, akkor jegyzettömbbel kell csinálni egyet. Csak arra már nem emlékszem mit...:S
2010. jún. 14. 15:53
 4/16 anonim ***** válasza:

Itt le van írva minden:

[link]

2010. jún. 14. 15:59
 5/16 anonim ***** válasza:
a .dvd fájl a rétegváltási pont miatt kell.. elvileg minden játéknál ugyan az (valami 11400 vagy valami hasonló, nem emlékszem rá), miután beírtad decrypterbe nem használja, mert azt tekinti elsődlegesnek amit megadtál...
2010. jún. 14. 16:00
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Az előző előtti válaszolótól kérdezném, hogy ez elég régi módszer. Mlg mindig így működik, te is ezt használod?
2010. jún. 14. 16:14
 7/16 anonim ***** válasza:
nem sokat változott a program, így kell kiírni.. de a kiírás nem garancia, hogy működni fog, kell patch és régió függetlenítés is...
2010. jún. 14. 16:24
 8/16 A kérdező kommentje:
Patch mihez kell? És hogyan kell régió függetlenítés is?
2010. jún. 14. 16:50
 9/16 anonim ***** válasza:
patchalés akkor kell ha pl wave4-es a játék és a te xbox-od wave3-ra van flashelve.. régió meg egyértelműen a régiók korlátozását oldja, bár ezt más kiszedik a neten levő változatokból, nagyon ritka esetben kell csak...
2010. jún. 14. 17:03
 10/16 anonim válasza:
Én nem szoktam átírni semmit. Úgy tudom ez régebbi módszer. Csak simán kiírom imgburnnel és működik. De ez függ attól is, hogy melyik flash van a gépeden.
2010. jún. 14. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!