Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A billentyűzetem valamiért...

A billentyűzetem valamiért nem működik. Világítanak rajta a lámpák, de miért nem működik?

Figyelt kérdés
Tehát bedugom a billentyűzetet, és elkezd világítani piros, kék stb szinek, viszont ha írok nem ír valamiért. Valami ötlet? Valaki segítene? A billentyűzetem: RGB Backlight Gaming Keyboard (JT-DKB032)

2018. máj. 5. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:

a gépet próbáltad újra indítani??

(néha ennyi elég)

2018. máj. 5. 22:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam. De így se. Ha kihúzom nem világot, ha bedugom világít. Nem értem..
2018. máj. 5. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Elromlott.
2018. máj. 6. 00:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Driverjét rakd újra.
2018. máj. 6. 05:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak srácok? Segítsetek légyszi, jó drága volt nem szeretnem kidobni
2018. máj. 6. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Driver nélkül is működnie kellene.

Szóval próbáld ki egy másik géppel, ha úgy se megy, akkor kuka ha már nem garis.

Lehet hogy csak a kábele vagy a csatlakozója rossz, de innen nem tudjuk megjavítani.

Esetleg ha miskolci vagy meg tudom nézni.

2018. máj. 6. 13:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerbiai vagyok xd, na mindegy valószínűleg kuka.
2018. máj. 6. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:

3 napon belül visszaviheted a boltba, (legalábbis Magyarországon, Szerbiában nem tudom), de gondolom, már letelt. (Abból ítélve, hogy említetted, hogy drága, gondoltam, hogy mostanság vehetted.)

Egyébként elég noname, kínai termék, ahhoz képest mocskosul túlárazott, csak mert rá van ragasztva a "gamer" cimke, de maga a termék esélyesen egy 1500 Ft-os billentyűzetre hajaz minőségben. Szóval értelmes driver nincs hozzá, a gyártónak honlapját sem találni, úgyhogy szívás.

Esetleg próbáld ki másik gépen, ha ott működik, én végső esetben megpróbálnék egy rendszer újratelepítést. Továbbá más USB portokat, 2.0-sat főleg.

2018. máj. 9. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!