Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A konzoloknál miért nincsen...

A konzoloknál miért nincsen "gépigény"?

Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mindenkinek ugyanolyan gépe (eltekintve a pl a ps4 / ps4 Pro kérdéskörtől) van egy generáción belül így nincs értelme a "gépigénynek". A konzolnak megvannak a paraméterei a fejlesztő meg erre optimalizálja a játékot (jóesetben).
2018. máj. 2. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert minden konzol fajta (pl PS4) ugyanolyan teljesitmennyel keszul. Tehat "a PS4-en fut" kijelentes, az maga a gepigeny.
2018. máj. 2. 12:54
 3/6 anonim válasza:
39%
Mert nincs értelme.
2018. máj. 2. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden konzul típusnak fix teljesítménye van, ugyanolyan a videókártya, memória, processzor stb... Minden egyes PS4 nek például, ami csak sima PS4 semmi extra. A játékokat gyártó cégek pedig a konzolokra gyártott játékokat egy adott konzol teljesítményére optimalizálnak, tehát ők állítják rá a konzolra, nem úgy mint PC esetén hogy neked kell a PC teljesítményét egy játékra "állítanod" például. Tudom picit hülyén fogalmaztam meg, de ez így van. Egyébként észrevettem már régebbi konzolokon például olyan játékot amit kiadtak PS3 re és Xbox 360 ra. Annak a PC változatát is arra állítják amit a konzolok visznek és ugye a vásárlónak kell biztosítania olyan gépet amin el is fut normálisan. De ugye ezeket a játékokat amiket erre adtak ki elsősorban átoptimalizálták PS2 re, nem sokat de volt 1-2 ilyen és egyeseknél észre lehet venni hogy nagy különbség van a PS3 és XBox360 meg PC változat és a PS2 változat között, butított textúra, grafika, némi pálya módosítás hogy a PS2 is elbírja grafikailag például. De most csak mondtam valamit. Nyilván vannak olyan játékok amit kiadtak PS4 és Xbox One ra de még kiadták a régebbi generációs konzolokra pl xbox 360 ra. És lehet látni hogy a régebbi generációs konzol kiadásán a grafika butított némileg. Van aki erre áll rá hogy minél szebb legyen a grafika, van aki csak a játék élményét veszi alapul, mint például én.
2018. máj. 2. 13:38
 5/6 Lux morulus ***** válasza:
41%

Hát nem vagyok biztos abban, hogy a nagy fegyelem fogalmát, kimeríti ez a kérdés.

Mondjuk a hangsúly is fontos.

2018. máj. 5. 06:21
 6/6 Lux morulus ***** válasza:
100%

Bocsánat. Most látom, - sőt döbbenet- hogy ez a komment, rossz helyre ment.

Bocsánat.Egy vakegér vagyok :)

2018. máj. 5. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!