Hogy lehet hogy az újabb samsung telefonokhoz adott AKG
fülhallgató iszonyat drága, de vannak boltok ahol
tízszer olcsóbb?
Figyelt kérdés
A Samsung üzletébe 30 ezer, Iponon meg Extreme digital-nál 14-18 ezer és vannak boltok árukeresőnél ahol van 3 meg 4-5 ezerért is. Lehetséges hogy ezek csak olcsó replikák? Egyik ilyen olcsó üzletben sem volt feltűntetve hogy az, de láttam hogy írták és elbizonytalított.
Nem hiszem, ott megbízható boltnál kell vásárolni.
2018. ápr. 30. 04:09
2/8 anonim válasza:
Dehogy hamis, ennyit tesz rá a két bolt.
2018. ápr. 30. 06:04
3/8 anonim válasza:
És ha tudnád hogy mennyi az ára önköltségen ... 2-3 dollár.
2018. ápr. 30. 06:47
4/8 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, bestmarkt-on kétszer van fent ugyanez a fülhallgató és az egyiknek 18 ezer az ára a másiknak meg csak 4 ezer. Ez hogy lehet?
2018. ápr. 30. 18:09
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy replikák. Gondold már át, ha egy gyártó (jelen esetben Samsung) 100 dollárért árulja a saját termékét a saját boltjaiban, miért engedné meg más boltoknak, hogy tized, vagy akár csak fele annyiért árulják? Még ha nagyker áron megveszik a boltok, akkor se lehet annyival olcsóbb. Mellesleg Samsung s8+ is kapható 100 euróért, az is csak egy gagyi másolat. Nem mellesleg az akg egy felső kategóriás márka, vannak 1000dollár körüli fülhallgatói is, szóval ez a 100 dolláros ár egyáltalán nem meglepő egy ilyen gyártó által behangolt fülhallgatónál.
2018. ápr. 30. 19:53
6/8 A kérdező kommentje:
Ez így egyértelmű, de az viszont mégis különös, hogy a Samsung a hivatalos oldalán több webshopot is megjelölt, mint vásárlási lehetőség. Ipon, Aqua, Extreme Digital és persze a sajátjuk, a Samsung Experience Store. Ezek közül viszont csak a Samsung árulja 30K-ért és az általuk megjelölt boltokban is a maximum ár 20 ezer (ExD) és az Ipon-nál a legolcsóbb 15 ezerért. Ezek is replikák lennének? Kétlem, ugyanis miért hirdetne a Samsung a saját oldalán más boltokból vehető replikát? Én tisztában vagyok az AKG minőségével, de ez a füles messze nem üti meg a 30 ezer forintos értéket és a 15K körüli árakkal is vitatkoznék, bár az már jóval reálisabb.
Egyébként ma rendeltem meg a fülest 4 ezerért, mert annyit talán a replika is ér. (bár haverom azt mondta hogy ilyen fülest, ami fix replika lehet venni 500 meg ezer forintért is) Mindenesetre nem dobom el a régit mert igaz a bal oldala iszonyat halk lett, de a jobb ugyanolyan kristálytiszta és így legalább összetudom hasonlítani a kettőt.
2018. máj. 1. 13:11
7/8 anonim válasza:
Na ez az... most rendeltem a PCX.hu-ról egy AKG fülhallgatót négyezer-valamennyiért. Mert hát gondoltam, hogy miért ne lehetne annyi... aztán ránéztem a youtube-on, és csomó olyan videót láttam, amiben erről beszéltek, hogy "csak az az AKG fülhallgató eredeti, amelyet a Samsung Galaxy S8 telefonhoz kaptál"...na de basszus, miért ne lehetne ez is eredeti? A pcx.hu egy megbízható bolt, rendeltem már tőlük máskor is. Komoly cég, nem árulhat hamisítványt. Nyilván a samsung hivatalos oldalán drága lesz, meg lehet, hogy más boltokban is drágán adják...de láttam más, szintén megbízható oldalakon is hasonlóan olcsóbb áron ugyanazt a fülhallgatót. Tehát kizártnak tartom, hogy komoly cégek hamisítványt áruljanak. Ha ezt tennék, már olyan gondban lennének, mint a sicc. Akkor gyanakodnék esetleg, ha az aluljáróban vettem volna. De hát nyilván nem fogok márkás fülhallgatót ott venni.
2022. dec. 15. 20:49
8/8 anonim válasza:
Update: tegnap át is vettem a fülhallgatót a foxpost automatából. Teljesen jól szól, meg vagyok vele elégedve. Tuti, hogy nem kamu, mert made in Vietnam volt ráírva a dobozára (a hamis AKG fülhallgatók Kínában készülnek a videók szerint).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!