Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Wacom intuos tollat szeretnék,...

Balazs220011 kérdése:

Wacom intuos tollat szeretnék, melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Wacom intuos tollat szeretnék venni "S"-méretben(toll=szett, pakk stb), de több fajta van amikből választani lehet, utána néztem de nem találtam gyakorlati különbséget kivéve az árát, más a csomagolás más a név. Te nem tudod az alábbiak közül melyik miben különbözik gyakorlatban?:

-WACOM Intuos Draw Pen "S" (CTL-490DW)

-WACOM Intuos Comic pen "S" (CTH-490CB)

-WACOM Intuos Art Pen "S" (CTH-490AB).

Gondolom arra vonatkozik: milyen típusban szeretnék rajzolni, gyakorolni stb, mert akkor én a Comic/Draw-en filózok. De "MINDEGYIK UGYAN OLYAN!? ", nem értem. És a tapasztalatodra is kíváncsi vagyok főleg ha Wacom intuos . XY. -felhasználó vagy.

(Pró, Driver nem érdekel :D)

2018. ápr. 25. 20:08
 1/4 JulesTS ***** válasza:

A rajztáblához "csomagolt" programokban különböznek, a hardver ugyanolyan. Igazából a gyártó honlapján kell regisztrálni a táblát és kapsz letöltés linket meg program aktiváló kódot.

Ajándékba vettem, használni nem használtam...

2018. ápr. 26. 17:47
 2/4 anonim válasza:
100%

Más programot adnak hozzá, nekem "Art" táblám van (inkább volt mert szervízben van) ahoz Corel Painter Essentials bevű "Rajzolókát,, adtak. A "Comic,,-hoz olyan programot adnak amivel jól lehet képregényt készíteni, a "Draw,, táblával nem tudom mi a helyzet, az csak annyival különbözik az "Art,, táblától hogy nincs benne "kézértékelő,, ami nekem nem jól működött.

Remélem segítettem.

2018. ápr. 27. 05:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönök mindent :D
2018. máj. 4. 19:46
 4/4 anonim válasza:
A Draw Penhez Artist Rage Liteot adnak egyébként, én nem szeretem, Photoshopot használok vele
2018. máj. 16. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!