Wacom intuos tollat szeretnék, melyiket válasszam?
Wacom intuos tollat szeretnék venni "S"-méretben(toll=szett, pakk stb), de több fajta van amikből választani lehet, utána néztem de nem találtam gyakorlati különbséget kivéve az árát, más a csomagolás más a név. Te nem tudod az alábbiak közül melyik miben különbözik gyakorlatban?:
-WACOM Intuos Draw Pen "S" (CTL-490DW)
-WACOM Intuos Comic pen "S" (CTH-490CB)
-WACOM Intuos Art Pen "S" (CTH-490AB).
Gondolom arra vonatkozik: milyen típusban szeretnék rajzolni, gyakorolni stb, mert akkor én a Comic/Draw-en filózok. De "MINDEGYIK UGYAN OLYAN!? ", nem értem. És a tapasztalatodra is kíváncsi vagyok főleg ha Wacom intuos . XY. -felhasználó vagy.
(Pró, Driver nem érdekel :D)
A rajztáblához "csomagolt" programokban különböznek, a hardver ugyanolyan. Igazából a gyártó honlapján kell regisztrálni a táblát és kapsz letöltés linket meg program aktiváló kódot.
Ajándékba vettem, használni nem használtam...
Más programot adnak hozzá, nekem "Art" táblám van (inkább volt mert szervízben van) ahoz Corel Painter Essentials bevű "Rajzolókát,, adtak. A "Comic,,-hoz olyan programot adnak amivel jól lehet képregényt készíteni, a "Draw,, táblával nem tudom mi a helyzet, az csak annyival különbözik az "Art,, táblától hogy nincs benne "kézértékelő,, ami nekem nem jól működött.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!