Skullcandy barricade xl - Mikor 100%-on hallgatom a zenét,5-10 perc után leáll. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
90%-tol kevesebb hangerön ez a hiba nem jon elö. A 90% hangeröben még kételkedem. Mielött leállna, egy férfi hang mond valamit amiben nem vagyok biztos hogy mi. High ... Mintha high temperature mondana. Ami ugye magas hömérséklet. De megfogtam és egyáltalán nen volt meleg sehol.2018. ápr. 24. 16:52
1/4 anonim válasza:
Az, hogy te nem érzed, hogy felmelegedett volna-e, az nem azt jelenti, hogy nem tette. Lehet hogy valamelyik chip, vagy éppen a hangszóró melegedett fel, amik gyakran nem melegítik fel a környezetüket (itt a műanyagot). De oka is van annak, hogy leáll. Ez nem hiba, egyszerűen totálisan nem zenére lett kitalálva, hanem Gaming-re, ott meg hülye az ember 100-as hangerőn nyomni a BF1-et, R6S-et, stb.. (nem tudom mivel játszol, én ezeket szoktam tolni PC-n). Szerintem add el a fejhallgatót, egy Hi-Fi-s is képes ilyen minőségben lejátszani hangot, ha nem jobban. Legfeljebb egy pici előnyt veszítesz, mint pl. a lépések kiemelése, mondjuk én még nagyon sosem vettem hasznát.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, ez mind hasznos volt de nekem. Ugyanis a Skullcandy barricade xl az egy bluetooth speaker vagyis hangszóró.
2018. ápr. 28. 10:59
3/4 anonim válasza:
Szia!
Megnéztem amit írtál, félreírtam a címet, véletlen fejhallgatót dobott így fel nekem. Nagyon sajnálom, de ismét van megoldásom. Ha a hangszóró túl hangos, valóban fel tud melegedni, de valószínűleg nem ki a környezetére. Nem tudom milyen hangos, ha eléggé, akkor nem meglepő, de ha kevésbé, lehet valami gond vele. Ha segít, próbáld hidegebb helyiségekben használni max hangerőn, illetve biztosítsd neki, hogy jól tud szellőzni a szellőzőn keresztül.
4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Rendben, akkor vagy az lesz hogy visszaküldöm es kérek egy másikat, vagy pedig megszokom es nem hallgatom teljes hangerön. De ahogy hallgatom en furcsálom az akumlátor üzemidejét is. Csak ezt nem szoktam meg :D. De például az egyik barátomnak van sima barricade a másiknak pedig egy jbl charge 3 . Öknekik egyáltalán nem melegszik fel. Ilyen gondjuk egyáltalán nincs. Es az akkumulátorjuk is tovább bírja. De azért köszi szépen!
2018. máj. 7. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!