Pszicho88 kérdése:
Milyen áramforrást használjak a konnektor helyett?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Régebbi típusú hangfalam akarom mobilhoz hozzákötni.
Ezt meg is tudom oldani zöld jack dugón keresztül.
Viszont igényel konnektort is.
Meg tudom oldani úgy, hogy ha nem otthol vagyok, hanem valahol máshol, szabad térben akkor is tudjam használni?
Konnektor helyett milyen külső áramforrások vannak?
Köszönöm.
2018. ápr. 24. 11:38
1/8 anonim válasza:
Veszel egy szünetmentes tápot. Feltöltés után pár óra hosszat bírja függően attól, hogy milyen teljesítményű az erősítőd, illetve a táp.
Lásd:
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Más lehetőség nincs, csak a szüntmentes tápok?
2018. ápr. 24. 12:20
3/8 A kérdező kommentje:
milyet érdemes venni, ami bírja mondjuk fél vagy 1 napig a zenét, milyen erősségűt?
2018. ápr. 24. 12:20
4/8 Szirty válasza:
Más lehetőség is van, az aktív hangdobozod tápegységét kell átépíteni/helyettesíteni. De ahhoz elektronikai tudás és gyakorlat is kell.
7/8 anonim válasza:
# 3
Ki tudod számolni az erősítő felvett teljesítményéből, hogy mekkora táp kell ahhoz, hogy kibírja egy napig.
8/8 anonim válasza:
Esetleg érdemes megnézni, hogy az erősítőd valójában hány voltról megy. A belső -vagy külső- tápegységet tudod helyettesíteni akkumulátorral. Ezesetben megspórolhatod az oda-vissza transzformálgatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!