Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehet autó mélynyomót Pc-hez...

Lehet autó mélynyomót Pc-hez csatlakoztatni?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mik szükségesek hozzá? pl kábelek + akkumlátor? amilyen mélynyomóra gondoltam az Mac Audio 112 BP.
2010. jún. 12. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

persze hogy lehet.

de egy kis szakértelem szükséges lesz hozzá.

lehet hogy be kell iktatnod egy előerősítő fokozatot, plusz szerezned kell egy akkut helyettesítő nagyon erős tápegységet. A számítógépek tápjai már egész jónak mondhatók, de ne arról járasd a gépet is!

egy 1k-s ellenállással húzd le a zöld kábelt a feketére a tápcsatlakozóban, és így be fog kapcsolni.

2010. jún. 13. 07:54
 2/4 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm. egy 450w-os táp elég lenne? és most hülyeséget kérdezek de milyen az az 1k-s ellenállás? mert műszakilag nem vagyok valami jó.
2010. jún. 13. 10:58
 3/4 Jovanny ***** válasza:
Nem kell 1k (1 KiloOhm) ellenállás sem, nekem simán rövidre van zárva a zöld és fekete, aztán bármelyik sárga (+) és feketén(-) kijön a 12V. Ha véletlenül összeér, nem gáz, elég jó rövidzár védelem van bennük, csak újra kell indítani a tápot. Ezek mehetnek az erősítő +,- lábára, és 12V-ot kapjon a kapcsoló bemenet is. Aztán hadd szóljon a mélyláda.
2010. jún. 13. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak egy elmélet ha a megfelelő táp túl drága lenne.

Akkumlátorról menetni azt pedig egy olcsóbb tápról folyamatosan utántülteni,bár ez a módszer már megkomplikálná az egészet.

2011. okt. 22. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!