Hogy lehet a régebbi videókártyám erősebb a mostaninál, ami sokkal újjabb?
Figyelt kérdés
Nem rég beszereztem egy Nvidia 1050Ti-t, már kétszer visszaküldtem, mert a 950-em erősebb volt nála, jobb volt a teljesítménye, mindig irták, hogy megjavitáttok és küldik vissza, de még mindig nem jó. Mi lehet a gond?2018. ápr. 14. 20:49
1/3 anonim válasza:
Pontosan mi a hibajelenség? Mert egy videokártya általában vagy jó, vagy nem. Olyan, hogy kisebb teljesítménnyel működik nem igazán szokott előfordulni.
Kellene nézni üzem közben egy órajelet meg egy feszültséget. Hátha valamiért visszaveszi valamelyiket (GPU-Z alkalmas erre).
Driverek rendben vannak?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, minden rendben van a driverekkel, már felhúztam maxra ezt a videókártyát és még úgyse tudta meglovagolni a 950-emet :(
2018. ápr. 14. 21:48
3/3 anonim válasza:
Benchmark progik mit dobnak rá? Akkor az eredményt össze lehetne hasonlítani a neten mások által megosztott eredményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!