Mennyibe kerülne a laptop illetve az asztali pc?

Figyelt kérdés
Konzolos vagyok/voltam sokáig de szeretnék váltani. Újabb játékokkal szeretnék játszani. (Fifa18,GTA5,Pubg és hasonlók) Még valamit ugye pct lehet összerakatni is úgy tudom szóval az is érdekelne . Szóval a kérdésem az lenne mennyibe kerül kb laptop, és pc. Amik viszik ezeket a játékoka, és melyiket érdemesebb venni ?
2018. ápr. 10. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűbb ha gamer pc és gamer notebook szavakkal különféle számitástechnikai cég weblapján végzel összehasonlítö elemzéseket.
2018. ápr. 10. 17:49
 2/3 szántóvető ***** válasza:

laptop 250e körül kezdődik:van benne 4 magos i5 7300hq proci,1050 ti kari és 8gb ram.

egy hasonló asztali pc-t 150e körül lehetne összedobni perifériák nélkül.

mindkettő csak belépőszint,arra valók hogy újabb játékokkal játssz normálisan,visszábbvett beállításokon,fullhd-ban.

[link]

a lap alján van egy ryzen pc,felette eggyel egy inteles gép.persze ne siess megrendelni,ezekben valószínűleg gagyi tápok vannak.

"és melyiket érdemesebb venni ?"-asztali gépet.olcsóbb,bármikor fejleszthető és sokkal jobb a hűtése.

2018. ápr. 10. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Az asztali gép mindig olcsóbb, mint a laptop (illetve ugyanannyi pénzből sokkal jobbat lehet összerakni). A laptop csak abban jobb, hogy hordozható, minden másban (ár, bővíthetőség, javíthatóság) rosszabb, mint az asztali gép.
2018. ápr. 12. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!