Miért sípol a hangszóróm?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy építettem egy bluetooth hangszórót. Volt egy régi mélynyomóm, abból vettem ki az erősítőt, és hangoltam össze a szerelhető mp3 lejátszómmal. (Az utóbbit frissen vettem). Van 1db mélynyomó, és 2db magas.
Mindent úgy kötöttem az erősítőre ahogy gyárilag volt, multiméterrel ki is méregettem, a kötéssel nem lehet gond.
A cuccosok 12V-al vannak megtáplálva, az erősítőnek, és a lejátszónak is ez kell.
Minden tökéletes lenne, szól is úgy ahogy kell, viszont eszméletlenül zúg, sipol! Nem lehet így használni!
Több oldalon is olvastam hogy a földelt dugalj lehet a probléma, de azt kizárnám, mivel eddig se földelt volt a dugvilla.
Mi lehet az oka? Segítsetek légyszi, S.O.S!
Jaa.. le kell földelni. Jobban teszed ha nem zárod ki mert ez egy óriási hiba. Nemcsak abba hagyja a sípolást de a hangminőség is javul.
Egyéb? Kevés tápellátás. Az is nagyon fontos hogy mennyi áramot vesz fel, ha nem elegendő, akkor bukta. És igen, a tápegységnek is szűrve kell lenni most jut eszembe. De a földelés tuti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!