Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit csináljak ha nem indul a...

Killerit kérdése:

Mit csináljak ha nem indul a gépem?

Figyelt kérdés

Egy Asus laptopról van szó, és néhány napja már nem indul el...

Legutóbbi kikapcsolásnál rosszul kapcsoltam ki, nem a Windows menüben nyomtam a "Leállítás"-ra (Főkapcsolónál) hanem egyszerűen megnyomtam a jobb oldali kikapcsoló gombot. (Tudjátok, egy O betű tetejében egy vesszővel..)

Később be akartam kapcsolni, de csak kiadta a szokott hangokat és kék lett a képernyő.. Próbáltam utána mégegyszer de semmi nem történik. Aki el tudná magyarázni mit tegyek (ha lehet ne túl informatikai nyelven eléggé képzetlen vagyok ilyen szinten, apukám meg nem ér rá segíteni 😂) akkor kérem írjon! Köszi

2018. ápr. 8. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha hardveres a hiba akkor szerviz.

De előtte újra kellene telepíteni az op rendszert.

Én mindig azzal kezdeném, mindent törölni, ami kell adat kimenteni és az op rendszert fullba újra, nincs mese.

Ha ez sem segít akkor hardveres a hiba és akkor szervizbe kell vinni.

Jobb mint bármi, ilyen olyan programot törölni, stb.

Mint írtam, törölni mindent és a windows-t újratelepíteni.

2018. ápr. 8. 15:22
 2/2 anonim ***** válasza:
BIOS se jön be?
2018. ápr. 13. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!