PS4 vagy Xbox One S?
Xbox,,vilag eletemben Xboxos voltam..
Egyebkent a sima Ps4et es a One S-t hoztad fel ,igy meg egyertelmubb ,hogy az Xbox One S-t valasztanam.
Mindkettonek megvannak a maga elonyei,a Ps-esek a Ps elonyeit irjak le ,es az xbox hatranyait ,mig az Xboxosok az Xbox elonyeit es a Ps hatranyait...
Igazabol a te donteseid melyiket valasztod ,en annak idejen az alapjan dontottem,hogy az Xbox szine a Zold (amit imadok) es ,hogy a barataim Xboxon jatszottak.
Egy sima PS4 bármikor kenterbe veri bármelyik Xbox One verziót.Nagyon jó exklúzív címek vannak rá,például most fog jönni a God of War.Ne feledkezzünk meg az Uncharted sorozatról,az új pókemberről,Shadow of the colossus stb.
Ezzel szemben az Xbox mit tud felmutatni?Hidd el jobban jársz egy PS4-el.
Errol beszeltem😅
Felsoroltal par Exclusive jatekot,meg ,hogy kenterbe veri barmelyik One-t..de miert verne kenterbe? Azt a reszt kihagytad...egy sima Ps4 veri az Xbox one x-t?😅
Az,hogy neked bejonnek a ps4 exclusive jatekok nem azt jelenti,hogy jobbak.
Alapvetően a PS4 hardvere erősebb.
PS4 > Xbox One
PS4 Pro > Xbox One X
Természetesen mindenkinek más játékok jönnek be,de a tripla A-s címek(Far Cry,Call Of Duty,Assassin's Creed) mindkét konzolra megjelennek, csak a PS4-nek még az exklúzív játékai is ott vannak.Ha már több tízezret fizet érte,akkor miért venne egy olyan konzolt ami kevesebbet kínál?
Nemtudom hol hallottad,hogy a ps4nek erosebb a hardvere.
Ezenkivul elobb meg ugy fogalmaztal,hogy barmelyik ps4 kenterbe veri barmelyik xbox one verziot...
Lehet szidni az Xboxot ,viszont ha sorra veszed az elejetol a dolgokat ,akkor
Ps1 -
Ps2 - Xbox Classic
Ps3 - Xbox 360
PS4 - Xbox One
Nem kell zseninek lenni ahhoz,hogy lassuk,a Microsoft kevesebb konzolbol/probalkozasbol tart ott ahol a Sony.
Tehát a Microsoft lopja a Sony ötleteit?
Ne feledkezzünk el arról se hogy a Playstation 3 játszott le először Blu-Ray lemezt.És hogy a Microsoft konzoljai közül a Classic nem volt nagy durranás.
Ne érts félre,rendelkezem egy xbox360-al de tény és való hogy a Sony jobban csinálja.
Nem ,nem lopja.
Arra akartam kilyukadni,hogy a Sony eddig egyel tobb konzolt adott ki.
Tehat ez olyan ,mintha a jovobeli kovetkezo generacios konzolt hasonlitanank a mai Ps4-hez .
A 900as felbontasrol meg annyit,hogy full hd tv-n egyaltalan nem latszik a kulonbseg,oke ,hogy a szamok aztmondjak ,hogy tobbet ad a ps4,de gyakorlatban nincs az az ember ,aki eszreveszi a kulonbseget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!