Macbook vagy inkább egy másféle laptop?
Jövőre kéne tanulási célok miatt egy laptop, viszont az a gond, hogy nem tudom milyet kéne vennem.
Nagyjából 400.000+- Forint rá a keretem. Egy mid 2017-es macbook prot tudnék venni ezen az áron, viszont nem tudom, hogy megérné-e.
Tuti nem hagyna cserben évekig, és könnyű is, szép kijelző, plusz az akksija szuper, DE az a gondom vele, hogy nem játékokra lett tervezve.
Mostanság elragadott a Fortnite világa, nyári szünetben meg úgy érzem fogok vele bőven játszani néha-néha...
A Macbook Pro megfelelne így nekem, ha néha nyáron le szeretnék ülni játszani vagy ezzel csak laggolna, melegedne be?
A mac nem játékra van, ezt fogjuk már fel.
(meg igazából egyik notebook sem arra van)
Fortnite van konzolra is...vegyél egy használt konzolt (40-50 ezer max) és egy macbookot, vagy valamilyen más rendes notebookot.
A gamer notebook szintén hülyeség , használhatatlan az aksi idejük és még nehezek is.
Esetleg az asus zenbook pro , abba raknak 1050ti-t....de azis szenved a játékokkal(hangos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!