Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudnátok olyan szobaantennát...

Tudnátok olyan szobaantennát ajánlani amivel sok magyar adót lehet fogni?

Figyelt kérdés
Nem értek hozzá milyen paramétereket kell figyelembe venni, ezért kérnék segítséget vásárlás előtt.
2018. ápr. 1. 11:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem.

Csak olyat tudunk, amivel azt a pár ingyenest leget fogni.

[link]

Itt ellenőrizheted a fedettséget:

[link]

2018. ápr. 1. 11:34
 2/15 anonim ***** válasza:

Így van, a mindigtv adóit tudod fogni, azt meg hogy mik vannak a honlapjukon meg tudod nézni.

Viszont ha gyenge a lefedettséged, akkor nagyobb nyereségű antenna kell, nem elég a szobaantenna, vagy erősítős szobaantenna kell.

2018. ápr. 1. 11:38
 3/15 A kérdező kommentje:
Értem. De szoktak ilyen VHF, UHF meg frekvenciatartományokat is feltüntetni, amik modelltöl függően eltérnek. Ezek mit jelentenek, nekem milyen kell Budapesten?
2018. ápr. 1. 11:43
 4/15 A kérdező kommentje:

Ja és olvastam egy tv surf nevű antennáról. Ez kamu szerintetek?

7UOHrzkeYoMu_GmuVNvN8jju58aAvDUEALw_wcB

2018. ápr. 1. 11:53
 5/15 A kérdező kommentje:
2018. ápr. 1. 11:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Gondolom lehetsz vagy negyedik osztályos, azok szokták csak azt elolvasni ami érdekes.

A saját magad által belinkelt oldalt azért illene elolvasni, ne nekünk kelljen megtenni helyetted.

Adok még egy lehetőséget hogy bepótold, aztán ha megvagy, gyere vissza és mondd el mire jutottál.

Ne feledd, az oldal a lap tetejétől a lap aljáig tart.

2018. ápr. 1. 12:00
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kultúrált választ. De ha annyira nagy faradtság számodra elolvasni egy cikket akkor arra se pazarold az energiád hogy másokat cseszegess.
2018. ápr. 1. 13:08
 8/15 anonim ***** válasza:

"De ha annyira nagy faradtság számodra elolvasni egy cikket akkor arra se pazarold az energiád hogy másokat cseszegess."

Ha feltűnt volna, én elolvastam.

Veled ellentétben, ez a válaszodból derült ki.

Olvasd már el végre, mielőtt újból válaszolnál.

2018. ápr. 1. 14:14
 9/15 Szirty ***** válasza:

Hát ha te ezt elhiszed, akkor mindenképp vegyél ilyet! :)

"Úgy hívják, hogy Antena TVSurf. Ez egy olyan új „szuper” antenna, amely az éteren keresztül fogadja a tv-jeleket, erre eddig egyetlen más antenna sem volt képes."

Minden antenna egyetlen célja az hogy az "éteren" keresztül fogja a jeleket. Ettől antenna. :)

[link]

A "Kattintson és tudjon meg többet »" linkre 400 Bad Request üzenet jön. Biztos mert annyira népszerű, hogy a rendszer nem bírta a terhelést :)

"Persze nem örülnek ennek a megoldásnak, de nem tehetnek ellene semmi, hiszen a törvény a jel megosztására kötelezi őket."

Melyik törvény lehet ez vajon?

Persze a jelek vételét biztosítani kell és ezzel nincs is semmi gond. Csak hát nagy részük kódolt és csak előfizetéssel tudod nézni az ilyen műsort. Ettől persze a kódolt jelet is veszi az antenna :)

2018. ápr. 1. 15:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag tartalmaz egy számítógépet, wifi vevőt, digitális és analóg tv tunert, ja meg gondolom satelitet is, aztán kikódolja az összes digitális és analóg kódolást, a netes tartalmak előfizetését kijátsza :-) Szóval egyszerűen nagyszerű :-)
2018. ápr. 2. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!