A laptopom nem akar elindítani semmilyen játékot, akkor sem, ha megvannak a rendszerkövetelmények, csak feketeképernyőt kapok. Már szétszedtem, de semmit nem tudtam meg belőle. Mi lehet a baj?
Mi van az "itt"gépen, xp?
Bizonyára megjelenítési gond van...lehet azon kártya nem jeleníti meg a játékot...régen az ati s nvidia kártyák tudtak ilyet...
Esetleg még a felbontás nem jó...
Talán a játékok túl fejlettek hozzá vagy az xp-hez...
XP van rajta, és megnéztem többször is, mindegyiket el kellene tudni futtatnia, a Myst 3 az tulajdonképpen egy FMV, még gépigény sincs a dobozra ráírva.
Van egy dedikált Nvidia kártya, azzal lehet a baj, mert néha elindításnál is feketeképernyőt kapok.
De megpróbáltam letiltani, és csak az integrálttal elfuttani ugyanezeket, de ott sem igazán indult el, de az lehet nem elég erős, mert ott Render error-t kaptam.
# 2
Nem mindegy, milyen xp...úgy emlékszem...32/64bites..., melyik verzió-kiadás is...., mennyire frissített...stb.
Ha cd/dvd lemezről telepíted, lehet az olvasó fosika vagy a lemez....
Nézd meg a teljesítménybeállításokat...hátha.
XP Service Pack 3 van rajta, 32 bites.
Az olvasónak nincs baja, a lemezeknek sem, mert pl a DosBox is elfut -amit netről töltöttem le, ugyanonnan, ahonnan a rendes gépemre - de amint nagyképernyőre rakom, feketeképernyő, de ha kisképernyőn van elmegy (támogatja az 1980x1200-as felbontást).
Szerintem csak a dedikált videókártyával lehet baj, még megnézem, hogy megint letiltom és úgy kipróbálok mindent, amit eddig kipróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!