PS 4 Slim vagy Xbox One S?

Figyelt kérdés
Szeretnék a fiamnak konzolt cserélni.Most jelenleg egy Xbox 360 van. A PS4 és az Xbox One S között vacillálunk.A guruknál a minőség végett infóztam,99,9%ban egy a válasz. A minőség terén nincs különbség,mindenben tök egyforma.Max hogy az exlusive játék több a PShez.Inkább az számít,hogy az ismerősi körben melyikből van több.Az nálunk mindkettőből. Az érdekelne jobban hogy melyiknél jobb és anyagilag jobban megérő a netes szolgáltatás? Melyiknél adnak többet?Melyiknél olcsóbb? Azt kérném,hogy a segítő válaszoló tapasztalatai alapján írjon,ne a neten olvasott meg a parkokban híresztelt hülyeségeket ossza meg velem.
2018. márc. 30. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Xbox után nyilván xbox.
2018. márc. 30. 12:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Melyik éri meg jobban? Mint anyagilag,mint szolgáltatásilag. Xbox Live vagy Playstation Plus?
2018. márc. 30. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy anyagilag jobban megéri?
2018. márc. 30. 12:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Arra gondolok,hogy melyik szolgáltatás ad többet a havidíjért. Mondjuk pl melyik olcsóbb,ezen nem azt értem,hogy most fillérekért és a legtöbbet.Hanem,hogy melyik éri meg,mint díjban mint szolgáltatásban.Mert bizos van ott is verseny Sony vs Ms
2018. márc. 30. 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen kell tornázni.

Az egyetlen értelmes döntő szempont az az exkluzívok. Azokból mi tetszik.

Esetleg még az, hogy mi volt korábban, nyilván boxról boxra átállni sokkal zökkenőmentesebb lesz.

2018. márc. 30. 12:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem,csak vannak olyan hírek,hogy pl a Pshez több ingyen játékot adnak az előfizetés mellé,illetve ott amit letöltök az örökös.Ebbe nem vagyok már olyan biztos,mert lehet,hogy most már a Livenál is ilyen.
2018. márc. 30. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!