PS 4 Slim vagy Xbox One S?
Figyelt kérdés
Szeretnék a fiamnak konzolt cserélni.Most jelenleg egy Xbox 360 van. A PS4 és az Xbox One S között vacillálunk.A guruknál a minőség végett infóztam,99,9%ban egy a válasz. A minőség terén nincs különbség,mindenben tök egyforma.Max hogy az exlusive játék több a PShez.Inkább az számít,hogy az ismerősi körben melyikből van több.Az nálunk mindkettőből. Az érdekelne jobban hogy melyiknél jobb és anyagilag jobban megérő a netes szolgáltatás? Melyiknél adnak többet?Melyiknél olcsóbb? Azt kérném,hogy a segítő válaszoló tapasztalatai alapján írjon,ne a neten olvasott meg a parkokban híresztelt hülyeségeket ossza meg velem.2018. márc. 30. 11:34
2/6 A kérdező kommentje:
Melyik éri meg jobban? Mint anyagilag,mint szolgáltatásilag. Xbox Live vagy Playstation Plus?
2018. márc. 30. 12:01
3/6 anonim válasza:
Mi az, hogy anyagilag jobban megéri?
4/6 A kérdező kommentje:
Arra gondolok,hogy melyik szolgáltatás ad többet a havidíjért. Mondjuk pl melyik olcsóbb,ezen nem azt értem,hogy most fillérekért és a legtöbbet.Hanem,hogy melyik éri meg,mint díjban mint szolgáltatásban.Mert bizos van ott is verseny Sony vs Ms
2018. márc. 30. 12:21
5/6 anonim válasza:
Nem ezen kell tornázni.
Az egyetlen értelmes döntő szempont az az exkluzívok. Azokból mi tetszik.
Esetleg még az, hogy mi volt korábban, nyilván boxról boxra átállni sokkal zökkenőmentesebb lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem,csak vannak olyan hírek,hogy pl a Pshez több ingyen játékot adnak az előfizetés mellé,illetve ott amit letöltök az örökös.Ebbe nem vagyok már olyan biztos,mert lehet,hogy most már a Livenál is ilyen.
2018. márc. 30. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!