A tévénken minden embernek zöld lett a feje, mintha marslakók lennének. Mi baja lehet (régi tévé)?
Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 23:25
2/8 anonim válasza:
Csak a fejük zöld?
Akkor azok tényleg marslakók, a tévéd meg jó.
3/8 Bubuka508 válasza:
Felmágneseződhetett a képcső, lehet, hogy elromlott a demagnetizáló áramkör. Vagy esetleg a színdekóder okoskodik. De ezt látni kéne. Egy TV-műszerésznek ha megmutatjátok, meg tudja konkrétan mondani és orvosolja is.
4/8 Zzzoli válasza:
Az előttem szóló helyesen írja. Nem demagnetizál bekapcsoláskor.
Nagy eséllyel ez az alkatrész hibásodott meg:
Viszont lehet más is, forrasztási hiba stb...
Ha nincs műszaki ismereted, akkor szerelő.
5/8 A kérdező kommentje:
Máma nem zöld volt a fejük, hanem padlizsánszínű. Kíváncsi vagyok, holnap milyen lesz.
Még léteznek tévészerelők? Szerintem a mi kisvárosunkban nincs egy se. Ideje lenne venni egy lapos tévét.
2018. márc. 29. 22:47
6/8 anonim válasza:
A marslakók lapos tévén is zöldek..:)
Talán kiment valamelyik színvégfok, vagy RCA, vagy demagnetizáló, vagy a franc tudja, mi.
És igen, léteznek még tévészerelők, felkutatásuk internetet vagy legalábbis "Kisokos" újságot igényel, esetleg szomszédokat, ismerősöket.
7/8 anonim válasza:
Marslakó nap van.Vagy ...a marslakók átirányítottak a tv csatornát,hogy csak marslakók legyenek benne
8/8 anonim válasza:
Padlizsán színű?!inkabb élvezd a tv ,t mert nem hiszem hogymásnak neegyen ilyen tv je
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!