Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem ismeri fel a MSI...

Miért nem ismeri fel a MSI laptop a beépített webkamerát?

Figyelt kérdés
Nem ismeri fel a beépített webkamerát. Rádugtam az én kis webkamom és azt se ismerte fel. Mit tegyek?
2010. jún. 10. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy gép sem ismeri fel a megfelelő driver nélkül.. a laptopodhoz beszerezheted a drivert a hozzáadott cd-ről vagy az msi weboldaláról.
2010. jún. 10. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
Drivert neki!
2010. jún. 10. 23:16
 3/6 A kérdező kommentje:

de honnan milyet hogyan stb..?

Hülye vagyok az ilyenekhez szóval jó lenne egy kicsit bővebb segitség ha lehetne:D

2010. jún. 10. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
felmész az msi oldalára www.msi.com/downloads és beírod a géped típusát és kiadja a géphez szükséges driverek ha mindet felrakod elvileg benne van a kamera is.
2010. jún. 10. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:
de végképp nem fog menni akkor megkérsz valakit aki ért hozzá
2010. jún. 11. 00:14
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) eddig nem tudtam a laptop tipusát, de rájöttem h az aljára rá van írva :$ :)
2010. jún. 11. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!