Szerintetek Tronsmart Element T6 vagy Element Mega? (hordozható hangszóró)
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni, hogy melyiket érdemes választanom!A fő szempont, hogy legyen jó hangos!Valakinek van már esetleg tapasztalata ezekkel az eszközökkel?#zene #telefon #választás #USB #bluetooth #elektronika #hangszóró #kihangosító #elektromos #Tronsmart
2018. márc. 16. 10:45
1/2 anonim válasza:
Az egyik 25W, a másik 40W a leírása szerint. Válaszd amelyik tetszik.
2/2 anonim válasza:
Én is ezek közül tervezem megvenni az egyiket. Árukeresőn meg a Prohardver fórumon olvasgattam róluk véleményeket, alapjáraton jókat írnak róluk, a hangerejükre se panaszkodik senki, viszont állítólag kb. 80%-os hangerőnél elkezdenek picit torzítani. Amúgy van egy JBL Charge 2+-om, az csak 15 W-os, de iszonyat hangos és full hangerőn sem torzít, igaz, az kétszer annyiba kerül, mint ezek. Én biztos beújítom valamelyiket, nem lehetnek azért ezek olyan rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!