Digi tv mennyire jó?

Figyelt kérdés
Vagy melyiket ajánlanátok?
2010. jún. 9. 22:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%

Műholdas TV-k közül talán a legjobb!

A T-Home felveszi a versenyt vele, ha telefonod és interneted is van náluk.

2010. jún. 9. 22:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Lefutóban van! Egyre több csatornát vesznek le a repertoárjukból!
2010. jún. 9. 22:13
 3/14 Jovanny ***** válasza:
59%
Elég jó, ha nincs nagyon vastag felhőtakaró, de sajna tényleg vettek el csatornákat. De azért a normálisabbak (4 féle discovery például) maradtak, MTV meg VIVA és szar társaik mentek. Mondjuk a TV6-ot sajnálom. Ja, és most le lehetett mondani pár csatornát, és 2900 helyett 2500 lett a havidíj. Összességében meg vagyunk vele elégedve.
2010. jún. 9. 22:26
 4/14 anonim válasza:
100%

Mi olyan szinten megelégeltük a folyamatos keverésüket, hogy áttértünk más kábel TV-re. Elmegy az adás vagy rossz minőségű, megkeverik a csatornákat, csoportos beszedési megbízásnál nem emelték le a havi díjat aztán fenyegetőzni kezdtek, hogy ha nem fizetem, ez meg az lesz... MIATTUK! Az ügyintézést felejtsd el, még én fizettem a telefonálásért, hogy ezeket rendezzem, de b..szták felvenni. AZ emailekre sem válaszoltak. SZerencsére megszabadultunk tőlük: most már T-HOME van.

Sokkal jobb!

2010. jún. 9. 22:48
 5/14 Jovanny ***** válasza:
Arról nem volt szó, hogy kábel vagy tányér. Én a parabolásról tudtam nyilatkozni, ott nincsenek ilyen jellegű problémák, amiket az előttem lévő felhozott. Ja, és csekken fizetek. Egyszer cseréltek beltérit, mert meghalt az egyik tuner benne. 2-3 napon belül megvolt.
2010. jún. 10. 10:08
 6/14 anonim válasza:
Őszintén?? hát figyel ha esik az eső akkor akadozik néhány adás de azért jó ajénlom mindenkinek
2010. jún. 10. 15:32
 7/14 anonim válasza:
ajánlom BOCS
2010. jún. 10. 15:32
 8/14 anonim válasza:
100%

22.48-as vagyok: parabolás volt a digink.

Én is csekken fizettem, de kértem tőlük, emeljék le a számlámról. (na, ez sem ment nekik egyszerűen) Aztán később fenyegetőztek, hogy kikapcsolják, mert nem fizetem. Na de nekik kellett volna levonni a számlámól!!

2010. jún. 10. 16:40
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Most UPS-k van nagyon jó semmi gond nincs vele csak 3500Ft.Olcsóbbat szeretnék és a digi az olcsóbb a T-home drágább.Pedig igazán az tetszene.Még átgondoljuk.

ás szolgáltató nincs is?Vagy tévedek?

2010. jún. 10. 20:15
 10/14 A kérdező kommentje:
Más. :) Bocsi
2010. jún. 10. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!