Wapo kérdése:
Egyéni TV távirányító készítés?
Figyelt kérdés
Édesanyám 80 éves és nem igazán ért a tv hez. A régi tv je tönkrement. Az új lapos tv távitányítóját nem tudja kezelni. Folyton elállítgatja. Szükségem lenne egy olyan távirányítóra amin kb 5-6 gomb van. Be/ki. Hangerő, csatorna. Kedvenc csatorna.
Lehet ilyet kapni, vagy valami úton módon gyátani?
2018. márc. 13. 16:04
1/3 anonim válasza:
Vannak olyan távirányítók, amelyek megtaníthatóak bármely távirányítható által, olyanokat kellene nézni, "univerzális távirányító" vagy nem is tudom, miként hívhatják. :-(
2/3 anonim válasza:
Zs tervnek az is beválhat, hogy veszel egy olcsó univerzális távirányítót, beprogramozod és a felesleges gombokat kiveszed belőle.
3/3 anonim válasza:
Ezt találtam így hirtelen: [link]
Bár azt nem tudom mennyire működőképes darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!