Szerintetek megéri az Ipod nano 7-et venni?
Van egy Iphone 6s készülékem és elég sokat szoktam zenét hallgatni... megérné vagy akkor már a telefonomat használjam zenét letölteni... akiknek van ipodjuk azok mire használják? A telefonomat csak azért írtam le, hogy nincs rendszeri különbség a használat között, mert ugyanaz a gyártó.
Köszi a válaszokat!
Én nem értem miért nem állnak le apple-ék teljesen az ipod-dal.
Tök felesleges.
Szerintem vegyél egy nagyobb tárhelyes iphone-t, ami újabb is és akkor tudsz rá mp3-at másolni.
Meg amúgy is zenét hallgatni ott a wifi és akkor youtube.
Teljesen felesleges ipod-ra kiadni pénzt szerintem, add el a régi iphone-t és vegyél egy újabbat, ezt tenném.
Vagy pedig valakitől kapta ajándékba az ipod-ot, én biztos nem vennék már olyat.
Amúgy az iphone-os hány Gb-os?
Azt hiszem 6s-ből a legkisebb a 16 Gb-os, mp3-azni az is jó végülis nem?
64 Gb-os?
Teljesen felesleges.
Ja bocs magamból indulok ki, ha sok pénzed van és nem számít, akkor nem mondtam semmit.
De inkább vennék egy 128 Gb-os vagy 256-os újabb Iphone-t, 7-est vagy 8-ast mondjuk.
Ja amúgy ipod-on és Iphone-on, és szintén ipad-en ugyanaz a szoftver fut, ios.
Szal ha veszel egy ipod-ot kb. ugyanott vagy mintha iphone-t vennél, csak nem tudsz vele telefonálni.
Én azt mondom vegyél egy újabb Iphone-t.
Kb. annyi hogy ha van feles 100.000 körüli összeged, és akarsz venni valamilyen apple kütyüt, ami nincs, akkor veszel egyet.
olyan mintha valakinek lenne egy ipad, és van feles pénze akkor mit vegyen? Vesz mondjuk egy ipad mini-t.
Vegyél inkább egy Apple homepod-ot.
Ez jó Iphone 6s-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!