Valóban csak az emag javíthatja?
Fél éve rendeltem egy Samsung tv-t, ami egy hete elromlott.
Bevittük a fonográf márkaszervízbe Pécsett, de ott azt a választ kaptam hogy emagról rendelt terméket nem áll módukban javítani.
Ez valóban így van, vagy csak szerettek volna lerázni?
Az emag nem cég, csak egy gyűjtőoldal. Egy csomóan árulják ott a cuccaikat. A fonográf szerviz szerepel a tévé garancialevelén? A garancialevél gyári, vagy bolti? Ha nem szerepel a garancialevélen, vagy nem gyári garancialevél van hozzá, akkor a szerviznek igaza van. Ők a hivatalos importőrökkel szerződött hivatalos márkakereskedők által forgalmazott termékek javítására szerződtek. Csak ezekhez a készülékekhez küld a gyártó alkatrészt, és ezeknek a javítási munkadíját fizeti ki a szerviznek.
Az emag-on árusító cég vagy leszerződött valami fusi Bt-vel javításra, vagy nem. Ha leszerődött, akkor jó esetben megjavítják neked, ha nem szerződött le, vagy a garancialevélen szereplő cég nem létezik, hosszadalmas fogyasztóvédelmi eljárásnak nézel elébe.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Van hozzá gyári garancialevél.
Amikor telefonon hívtam őket akkor egy férfival beszéltem, ő azt mondta amint lehet vigyem be a készüléket.
A helyszínen viszont egy hölgy fogadott, ő pedig azt mondta semmilyen emagos terméket nem javítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!