Mennyibe kerül egy komplett PS4 Pro megvétele?
Nyilván árakra én is tudok keresni. De eddig nem voltam konzolos, úgy tudom ehhez is lehet billentyűzetet egeret használni, de nem fogad el bármit. Plusz, mintha azt hallottam volna, hogy az online kapcsolathoz is fizetni kell, bár nem drága, de valami 24 ezer Ft/évet hallottam.
Szóval mennyibe kerülne az első beruházás kompletten, úgy, hogy minden legyen benne? Az alapgép 120.000 Ft átlagba, mennyi hozzá a plusz költségek?
Ps-hez Ps Plus elofizetes van,de az nem kell az online jatekhoz.
Xboxhoz kell elofizetes ,es az sem 24.000 hanem 20.000 1 evre.
Az online játékokhoz kell Ps plusz előfizetés. Egy hónapra 2400, három hónapra 7500, egy évre pedig 18000 Ft. (de most pont akcióban van az éves előfizetés 13500 Ft-ért)
Az előfizetés mellé minden hónapban új, ingyen letölthető jákékok vannak.
#2 - te kevered az Xboxal.
Elofizetes nem kell!
Csak akkor ha akarsz ingyen jatekokat es akciokat.
Xboxon feltetele az online jateknak,ps-en ingyen jatszol online.
Lehet,hogy igazad van ,ps3am volt ,ott nemkellett..
Viszont Season Pass 100% ,hogy nemkell a jatekokhoz kotelezoen,mivel az az "évadbérlet" es arra jo ,hogy ingyen letudod tolteni a megjeleno kiegeszitoket ,nemkell egyesevel megvenni.
Szerintem amire te gondolsz az az Online Pass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!