Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyibe kerül egy komplett...

Mennyibe kerül egy komplett PS4 Pro megvétele?

Figyelt kérdés

Nyilván árakra én is tudok keresni. De eddig nem voltam konzolos, úgy tudom ehhez is lehet billentyűzetet egeret használni, de nem fogad el bármit. Plusz, mintha azt hallottam volna, hogy az online kapcsolathoz is fizetni kell, bár nem drága, de valami 24 ezer Ft/évet hallottam.

Szóval mennyibe kerülne az első beruházás kompletten, úgy, hogy minden legyen benne? Az alapgép 120.000 Ft átlagba, mennyi hozzá a plusz költségek?

2018. márc. 6. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Ps-hez Ps Plus elofizetes van,de az nem kell az online jatekhoz.

Xboxhoz kell elofizetes ,es az sem 24.000 hanem 20.000 1 evre.

2018. márc. 6. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Az online játékokhoz kell Ps plusz előfizetés. Egy hónapra 2400, három hónapra 7500, egy évre pedig 18000 Ft. (de most pont akcióban van az éves előfizetés 13500 Ft-ért)

Az előfizetés mellé minden hónapban új, ingyen letölthető jákékok vannak.

2018. márc. 7. 07:51
 3/6 anonim ***** válasza:

#2 - te kevered az Xboxal.

Elofizetes nem kell!

Csak akkor ha akarsz ingyen jatekokat es akciokat.

Xboxon feltetele az online jateknak,ps-en ingyen jatszol online.

2018. márc. 7. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem van Ps4-em, úgyhogy tudom, hogy a multihoz bizony kell a Ps plusz szolgáltatás, sőt egyes játékokhoz külön meg kell venni a hozzá tartozó Season Pass-t is.
2018. márc. 7. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy igazad van ,ps3am volt ,ott nemkellett..

Viszont Season Pass 100% ,hogy nemkell a jatekokhoz kotelezoen,mivel az az "évadbérlet" es arra jo ,hogy ingyen letudod tolteni a megjeleno kiegeszitoket ,nemkell egyesevel megvenni.

Szerintem amire te gondolsz az az Online Pass.

2018. márc. 7. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
ps4 prom van nekem is és igen kell a ps plus előfizetés rá vagy különben mint az én esetemben nem tudsz fifában sem neten egymás ellen játszani a barátaiddal sem az ultimate módot használni.. És minden máshoz amit online lehet játszani kell a ps plus előfizetés
2018. márc. 24. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!