Miért akad az írott lemez a PS2-ömön?
Figyelt kérdés
Chippelt PS2 slim. Modbo chip van benne. Azért tudom, mert ez a logó jön be ha elindítom. Kiírtam a GTA San Andreas-t egy Maxell DVD-R lemezre 6x sebességgel, de már a Rockstar képernyőnél is nagyon akad. Alig bír az átvezetőig eljutni. Haverom is írt ki pár lemezt, de azokat jól olvassa csak az enyémeket nem. Mit csinálhatok rosszul?2018. febr. 25. 14:58
1/2 anonim válasza:
Kérd el a haverod író programját, és te is úgy állítsd be, mint az övét.... És ellenőrizd le, hogy ő milyen dvd-re ír. Vannak jobb és rosszabb minőségű lemezek is a piacon.
Vannak olyan dvd-k amelyek nagy sebességnél rázkódnak ( gyenge kínai féléknél ), és ez miatt sokkal nehezebben olvassa ki az adatot a ps2.
Plussz egy takarítás sosem árt, a lerakódott porréteg miatt is nehezebben olvashat a fej.
2/2 anonim válasza:
En mindig mindent 2retegu Verbatimra irtam. Igaz,hogy "draga" de meg mindig joval olcsobb mint megvenni eredetiben a jatekot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!