Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen 2.1-es erősítőt vegyek?

Milyen 2.1-es erősítőt vegyek?

Figyelt kérdés
Milyen erősítőt tudnátok ajánlani 2db 40w-os közép mély és egy 80/90w-os mélynyomónak?

2018. febr. 24. 22:39
 1/3 A kérdező kommentje:

Amúgy itt van a hangszórónak a neve: Genius SP-HF1800A

Csak kiszedtem az erősítőt belőlük, és rákötöttem egy 2.1-es mini erősítőre, csak mivel ebayes, és kb 1500Ft volt nem olyan jó a teljesítménye. Ezért is kérdezlek titeket, mert már elég sok helyen nézelődtem. Csak mivel egy nagyobb erősítő csatornánként 100w+os ezért vagyok most bajban, hogy akkor milyen erősítő legyen?

2018. febr. 24. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudok róla, hogy túl nagy választék lenne 2.1 erősítőből, egyetlen egyszer láttam egy régebbi technics-et, de nem emlékszem már a nevére. De amúgy megsúgom, hogy szinte olcsóbban veszel egy ilyen genius hangfalpárt újan, mint egy valamire való erősítőt használtan. Ha ragaszkodsz a subwooferhez is, akkor esetleg 5.1 erősítőt nézz, bár azok még drágábbak, vagy vegyél egy sztereó és egy subwoofer erősítőt, de bárhogy is döntesz, drágább lesz a leves, mint a hús.
2018. febr. 26. 17:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen pontosan ez a bajom, de már azóta nézelődtem, és kíváncsi lennék a válaszodra, hogy ha egy aktív mélyládát veszek amire rá tudom kötni stereoba a két hangfalamat, akkor az jó lenne-e?
2018. febr. 26. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!