Milyen megoldás lehet egy lemezes Xbox One játéknál ha olyan bug-ja van aminél megáll a kép, lefagy a játék?

Figyelt kérdés
Van egy játék ami mindig ugyanazon a pontnál áll meg,érdekes mert közbe a zene az megy de a játék lefagy,úgy tudom ez egy bug lehet,volt aki azt javasolta hogy frissíteni kell és akkor jó lesz,viszont az Xbox úgy van nekem beállítva hogy mindent automatikusan frissít,és új frissítést nem látok hogy lenne hozzá,van valami megoldás az ilyen hibára?
2018. febr. 20. 21:15
 1/4 anonim válasza:

Mi a játék neve?

Melyik bizonyos pontnál fagy le?

2018. febr. 20. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Mafia 3

És az elején az ingyenkaja-konyhás résznél,pont amikor támadni kezdenek,utána néztem a neten és magyarul,angolul is több helyen említik ezt a bug-ot hogy pont ennél a résznél lefagy a játék,és mindig pont ott.

2018. febr. 20. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg újratelepíteni a játékot.
2018. febr. 21. 08:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet de már megvolt tegnap és ugyanazt csinálja,úgy tudom a mentéseket a felhőbe küldi,érdekes mert letöröltem a játékot,újratettem és onnan tudtam folytatni ahol előtte abbahagytam,akkor lehet a felhőből is kéne törölni a mentésekkel együtt?Csak azt meg hogyan lehet?Mert úgy tudom onnan nem lehet törölni semmit ami bekerül.
2018. febr. 21. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!