SOS Kindle segítséget kérhetnék?
Figyelt kérdés
Üzenetben elmagyaráznám, a lényeg hogy abszolút mimo vagyok a kindle kezelésében... Konkrétan nem tudok megmoccani vele jelenleg, nem hagy visszalépni sem.2018. febr. 17. 20:32
1/7 anonim válasza:
Azt tudod, hogy nem a kurzort kell nyomogatni, középen, hanem az oldalán vannak lapozó gombok. Csak azért írom, mert én is beszívtam ezzel.
2/7 A kérdező kommentje:
Még mindig ugyanazt látom a kijelzőn. Register your Kindle-be mentem bele és itt felajánlja választásként, hogy már egy meglévő vagy új fiókba szeretnék-e belépni. Vissza szeretnék menni, de nincs se vissza gomb, bárhová kattintok nem reagál + a fenti "tálcát" sem tudom lenyitni, hogy rámennék például a home opcióra.. Totál tehetetlen vagyok most, regisztrálni meg már meg sem próbálom, ugyanis nem engedett be a már meglévő fiókomba, azt írta próbáljam később. Agyrém, komolyan....
2018. febr. 17. 20:50
3/7 A kérdező kommentje:
Már az összes lehetséges felületet megérintettem, most komolyan nem hagy semmi mást csinálni csak belépni Amazonra?
2018. febr. 17. 20:54
4/7 anonim válasza:
Ha nem akarsz vagy tényleg nem tudsz semmiképp sem belépni rajta az Amazonra, akkor a bekapcsoló gomb hosszabb nyomvatartásával újraindíthatod a készüléket. Kb. 7 másodperc nyomvatartás után előjön a restart menű. Ha nem jelenik meg, akkor nyomd folyamatosan tovább és 30-40 másodperc körül újraindul magától.
5/7 A kérdező kommentje:
Már újraindítottam és még mindig nem enged a már meglévő fiókomba belépni. Azt írja ki mindig, hogy valami gond lépett fel közben és próbáljam meg újra.
+ A szótáramat sem engedi beállítani, letöltöttem, ráraktam, viszont nem engedi beállítani. Azt írja semmilyen szótárat nem talált és hogy jelentkezzek be meg valami felhő, de bejelentkezni nem enged ugyebár.
2018. febr. 17. 21:31
6/7 anonim válasza:
Van működő wifi hálózatod? Rá van kapcsolódva a Kindle? Jól írod be az Amazon jelszavadat és e-mail címedet (kis és nagybetű is számít)? Valóban működik az Amazon fiókod, tehát be tudsz lépni számítógépen keresztül?
7/7 anonim válasza:
Mindenesetre itt egy cikk arról, hogy számítógépen keresztül, hogy regisztrálhatod a Kindle-t:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!