Milyen mp3 lejátszót vegyek? Lehetőleg érintőképernyős,4 giga minimum, tudjon lejátszan avit. És jól nézzen ki.
Thx!
Ez az iriver E50 szimpatikus.
Inkább te MP4-lejátszóra gondoltál, mert az játszik le videókat is, nem???...
Én 2 éve vettem a Vaterán vadonatújakat (3db) amiket egyenesen a gyártótól postáztak...
Az egyik 12GB-os és kamera is van benne, a másik kettő meg 16GB-os (ezekben nincs kamera), mindhármat lehetne még kártyákkal is bővíteni...
Ezek érintőképernyősek, van bennük rádió, diktafon, e-book, képtár, videolejátszó, játékok...
Szerintem nagyon jók, nekünk bevált, a gyerekeim is szeretik, 2 év alatt mindhárman sokat nyúztuk a magunkét, egyik sem romlott el! :DDD
Ja, és akkoriban kb. 8ezer Ft-ba került darabja (lehet már olcsóbb).
A YouTubról szoktunk videókat letölteni, ezeket pikk-pakk átkonvertáljuk a lemezen kapott progival és feltöltjük a lejátszóba.
Természetesen igen, mp4-re gondoltam :)
Igazából szeretnék vele komplett filmeket is nézni, ezért gondoltam, hogy valami jobb márkájú, strapabírót választok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!