Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Amazonról biztonságos rendelni?

Amazonról biztonságos rendelni?

Figyelt kérdés

Egy JBL bt hanszórót szeretnék rendelni olcsón. (Vagy egy Xtreme-et vagy egy Pulse 3-mat.) Aztán rákerestem amazonon és a vámot nem kell kifizetni vagy nem számolja rá vagy nem tudom. A Pulse 3 200 dollár az xtreme 190, de le van árazva.

Ha kell, adok linket.

Ilyen oldalakon elég sok átverésről hallottam szóval megkérdezem. Mennyire biztonságos?

2018. febr. 17. 09:33
 1/6 Megmondó Kapitány ! ***** válasza:
Makita szerszamot rendeltem amazonrol, hamisitvany kuldtek.
2018. febr. 17. 09:39
 2/6 Megmondó Kapitány ! ***** válasza:
tegyel linket
2018. febr. 17. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Soha nem rendelnék ilyen oldalakról.

Ja a másik az ebay, na ott elég meredek szorikat hallottam, egy matricát nem rendelnék, vagy egy darab csavart se, komolyan.

Szerintem itthon mindent lehet kapni, elmész boltba, megveszed, legfeljebb nem pont azt a modellt kapod.

De amúgy még sima bolti vásárlásnál is vannak vicces dolgok.

2018. febr. 17. 09:47
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

[link] (Pulse 3)

[link] (Xtreme)

2018. febr. 17. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Én általában könyveket rendelek az Amazonról, az ebayről meg kisebb értékű fotós cikkeket.

Az egyetlen negatív tapasztalatom egy gyógyhatású termékkel volt kapcsolatos, ami helyett mást küldtek, de kissé ingerült reklamációmra 5 percen belül visszaért a pénzem, így anyagi kár nem ért. Bár volt olyan könyv, ami 7 hónapig jött (!).

Az ebayen az eladók hosszú távra dolgoznak, kimondottan presztízskérdést csinálnak belőle, hogy a vevő elégedett legyen.

2018. febr. 17. 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:

"kimondottan presztízskérdést csinálnak belőle, hogy a vevő elégedett legyen."

hihi :D

Csak néha nagyon nem jön össze, most azt akartam írni hogy k@@rvára nem jön össze, tudom hogy vannak szűrők, az ilyen embereket kiszűrni, csak az meg annyira nem működik.

Mondom, legjobb személyesen intézni.

Engem is széjjel szivattak már sok helyen.

Legjobb az volt mikor felhívom a gsm boltot, a mammut-ban voltak, mondja a csaj, igen, megveszik a telefont amit el akartam adni, vigyem be, kp-ban fizetnek, jó áran. Odamegyek, olyan kamu dumát levágtak, hogy a tulajnak kell a pénztárgépben lévő összeg, sajnos nem tudnak kifizetni, menjek vissza este zárás előtt, akkor valószínűbb, stb, meg hogy ők nem szórakáznak senkivel, de röhögött az ember, vicces volt ja. Azt 1 órát utaztam, úgyhogy van amikor személyesen szeretne valamit az ember elintézni és az is mókás :D

2018. febr. 17. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!