Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy tudnam megoldani, hogy...

Hogy tudnam megoldani, hogy tv n menjen a szamitogep hangja?

Figyelt kérdés

Lg 27mt77d-pz tvrol van szo.

Jelenleg Vga kabellel van osszekotve a gep es a tv(ami monitor is egyben)

A baj az ,hogy igy a tv taviranyitojaval nemtudom szabalyozni a szamitogepen lejatszott tartalmak/jatekok hangjat.

Mi kene ahhoz hogy mukodjon?

A Tv irja h RGB kabel...de az kepet is ad? Ha azt veszek akkor nem kell a Vga?

Mert ha az is kell akkor bajban vagyok ,mert a tv hez van kotve egy Xbox konzol ami AV kebellel van a tvre kotve...

Viszont az Xboxhoz van VGA vegu kabelem is ,szoval ha a TV megoldasahoz eleg lenne az RGB akkor ugy is megtudnam oldani.

Roviden leirva .

-TV jelenleg VGA-val van a gephez kotve.

-Xbox jelenleg AV kabellel van a tv-hez kotve de van hozza VGA is .

Az xbox hangjaval nincs baj,azzal nemkell foglalkozni ,csak a szamitogep-Tv dolgot kell megoldani.

Szoval a konkret kerdes az,hogy a VGA melle kene egy RGB kabelt is bedugni,vagy hogyha van RGB akkor eleg az,es a kihuzhatom a VGA-t?

Lehet h kicsit bonyolultnak tunhet ,annak aki nincs kepben a kabelek tipusaival,de aki ert hozza annak megoldhato :D

Elore is koszi a valaszokat

2018. febr. 16. 22:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez egy komponens RGB-VGA kábel, hangot nem visz át, mint az közismert. Nem is tudom, hogyan gondoltad, hogyan fog átmenni a hang egy kizárólag kép megjelenítésre alkalmas kimenetek (VGA). Mondom, gőzöd nincs hozzá. Ami nem volna baj, hanem a stílusod...
2018. febr. 17. 01:51
 12/16 A kérdező kommentje:

Ja igen,az en stilusommal van a baj...

Te vagy nagyra magaddal ,hogy ertesz par kabelhez.

Nagy teljesitmeny.

Amugy sem a kerdesre valaszoltal ami megint a te szinted tukrozi.

Feltettem a kerdest.

Leirtam mi ,es hogy van.

Erre elkezdtel HDMI-rol magyarazni.

2018. febr. 17. 01:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Na jó, öreg, előzőnek volt igaza, old meg akkor magadnak.
2018. febr. 17. 02:02
 14/16 A kérdező kommentje:

Vagy csak a kerdesre varja a valaszt nem masra.

Ha felteszel egy kerdest ,es teljesen mas iranyu valaszokat kapsz nem akadsz ki?

2018. febr. 17. 03:00
 15/16 anonim ***** válasza:

RGB alatt általában VGA-t (D-Sub, DE-15) értenek. A linkelt kábel neve szerintem hibás, mert nem RGB jelet visz át, bár három színes csatlakozóból áll, ellenben valóban komponens. Fizikailag ezek RCA csatlakozók. Neked szerintem nem lenne jó, régi plazma tévéken használtak ilyet. Íme egy ilyen kábel leírása:

"Alkalmazás: Számítógép összekötése televízió készülékekkel, analóg jelátvitellel. Fontos tudni, hogy az RGB és a komponens jel nem azonos, azaz a kábellel csak akkor fogunk képet kapni, ha mindkét készülék vagy RGB, vagy komponens jel fogadására illetve kiadására képes, és ezek a jellemzők mindkettőnél egyeznek. Az újabb LCD, Plazma tévék általában nagy felbontásban komponens jelet tudnak fogadni, míg a videókártyák jó része RGB kimenettel rendelkezik csak. Megvásárlás előtt ellenőrizzük, hogy a párosítás megfelelő-e, azaz RGB --- RGB, avagy komponens --- komponens a ki és bemeneti jel. A szinkronjel a kábelen belül közösítve van, így nincs szükség külön szinkron vezetékre, azonban a kábel ott működik csak, ahol a készülékünk is ilyen RGB jel fogadására alkalmas, nem igényel külön jelet a szinkron számára (tehát az RGB bemenet 3db RCA dugó és nem négy, vagy öt)"

2018. febr. 17. 11:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve hogy 27" és FHD mellett már bőven ajánlott a digitális jel, nem hiába szajkózza mindenki a HDMIt.
2018. febr. 17. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!