Alaplapi hangkártya? Külső hangkártya?
hali, realtek high definition audio. ezt írja mikor megnyitom a hangkártya menüt a windowsban laptopon, gondolom ez az alaplapi hangkártya és ennyi. van egy logitech z623 2.1-em THX minősítéssel. azt olvastam hogy ajánlanak hozzá egy jobb külső hangkártyát mint az alaplapi. hangerőben nagy különbség lenne egy külső hangkártyával, pl egy ilyennel: [link]
illetve ti mit ajánlotok? köszi
Erre jó egy 3400 Ft-os vagy még olcsóbb külső USB-s hangeszköz is. Én akkor már egy 5.1-eset vennék külsőben.
Nekem Trust van és egész jó, évek óta megy.
A hangerő az attól is függ, hogy milyen fülessel használod, de ha csak ez a gond, akkor vegyél egy fülhallgató erősítőt, amivel jól tudsz illeszteni akár erősítőt is hozzá, mondjuk Fiio A1, vagy K1....
Ja most néztem bocsi, hogy ez egy 2.1 hangfal.
Szóval laptopon nem valami jók általában a hangmodulok, érdemes USB-ssel kiegészíteni, de akkor már ne a hangerő legyen csak a cél, hanem, hogy jól is szóljon, egy külső hangkártyát szerintem nem érdemes 14-nél olcsóbban venni, de persze ezt te tudod meddig tudsz elmenni.
Amit belinkeltél arról jókat írnak, de én nem hiszem el, hogy ez annyira jó lenne.
Pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!