Ps4 slimre valahogyan lelehet tölteni a FarCry5 demojat?
Figyelt kérdés
Már nagyon várom ezt a játékot, és a gépem nem valami jó, láttam, hogy ps4 pron mar többen is játszották a demot, ezert gondolom, slimen is kilehet valahogy próbállni.2018. febr. 15. 12:03
1/3 anonim válasza:
Nekem ps4 prom van ugyh csak azt tudom mondani h ird be a ps storeba es biztos ki adja mert nm sok kulonbseg van a pro es a slim kozott. Ird be h FarCry5 demo es tuti kiadja en megtalaltam
2/3 anonim válasza:
1. Valaszolo, semmi kulonbseg nincs a 2 kozott (teljesitmenybeli van,de az nem ide tartozik) ,a rendszer ugyanaz.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajna nem adja ki😐, esetleg letudod írni privateba a neved, lehet úgy letudnám menteni
2018. febr. 17. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!