Glaszkacs kérdése:

Két kimenetből egyet?

Figyelt kérdés

Az a bajom van hogy készíteni szeretnék egy hordozható hangfalat. A dilgok meg is vannak hozzá a doboz egy itthon talált videoton micromax hangfal amibe beleszeretnék építeni egy erősítőt.

Az a bajom hogy a 2.1 es eeősítőnek három kimenete van egy mély és kettő magas. Na nekem az kéne hogy ezt egybe kötni mert a hangfalban csak egy szélessávú hangazóró van külön magas nincs. Ezt hogyan lehetne megoldani? Esetleg hangváltö visszafelé? Vagy esetleg ez nem megoldható? Másik erősítő kell?? Nem vagyok már amatőr több hangfalat is csináltam/alakítotzam át...

A válaszokat előre is köszönom.

2018. febr. 14. 22:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem oldható meg.

Max. úgy,ha belenyúlsz a végfokba és kiiktatod a szűrőket. De két,vagy több végfok jele akkor sem köthető rá egy hangszóróra. Ahhoz totál egyforma paraméterű végfokok kellenének, egyébként egymásra dolgoznának. Kivétel az az eset, mikor hídban dolgozik két végfok, de ahhoz szintén a végfokba kell nyúlni, illetve kell hozzá az egyik végfok elé egy fázisfordító fokozat.

Ha eleve hidaltak a végfokok az erősítőben, akkor pedig tovább már nem hidalható.

Gyanítom, hogy a végfokok módosításához nincs meg a kellő gyakorlatod és elektronikai ismereted, úgyhogy nem fogod tudni megoldani. Ha mégis, akkor további kérdéseidet tedd fel a Hobbielektronika fórumán.

2018. febr. 15. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!