Milyen az az optikai kábel?
Vettem egy ilyen Smart tv-t
Hozzá szeretnék venni egy ilyen házimozi rendszert
Többen azt írják, hogy ha tvt is akarunk ezen a házi mozi rendszeren hallgatni, akkor inkább valamilyen optikai kábellel kössem össze.
DE pontosan mi az az az optikai kábel? Milyen és hogy néz ki?
Ilyen:
Toslink optikai kábel, fénynyaláb továbbítja benne a jelet, vörösesen világít a vége.
Régebben minden házimozit ilyenen lehetett TV-hez kapcsolni, viszont a HD audio jelátvitelhez (pl. Blue-ray lemezeknél) már kevés ez, kell a HDMI csatlakoztatás.
Hármas hülyeséget ír, mert egyes valóban nem a megvásárlandó kábelt linkelte, mindössze a wikiről az optikai kábel leírását.
#2-höz:
Csak akkor világít a kábel vége, ha a másik be van dugva lahahova. A zacskóban a polcon nemfog egyikse.
"egyes valóban nem a megvásárlandó kábelt linkelte, mindössze a wikiről az optikai kábel leírását"
Csak hogy a kérdés nem ez volt. El kellett volna olvasni rendesen, helyesen, és értelmezni, bár én megértő vagyok, mert tudom, hogy a funkcionális analfabéták száma negyven százalék Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!