Melyik konzolt vásároljam meg? PS4? slim, pro? Xbox One,
S vagy X.
Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 11:16
1/9 anonim válasza:
Xbox one X-et vennék.
Azt hiszem abból van 2 Tb-os verzió is, azt venném.
2018. febr. 11. 11:40
2/9 anonim válasza:
Először mire kell?
Playstation 4 Haverokkal összeülsz és ps4 exkluzív címekkel játszotok. Mint pl az Uncharted.
XBox 1 Multifunkcionalitása révén inkább családi kikapcsolódáshoz ajánlanám. Viszont itt nem tudsz közvetlen Youtubera streamelni. Ezt akkor ajánlom ha forzázni akarsz.
Ha megvan mit akarsz akkor jöhet hogy PS4 Pro vagy XBox 1 X ami e fentebb emltett konzolok drágábbik fajtája. Erősebbek a PS4 Pro főleg a 6 teraflopos számítási sebességel. De persze az dönt hogy mennyit szánsz rá. És ha a jövőben tervezel 4k s tv t venni akkor vedd a Pro vagy X-et.
A Ps4 Pro durván 130.000 Ft az XBox one X 160 ropi. A slimek pedig 80-90 ropi. De azt kihangsúlyozom hogy az X hiába „a világ legerősebb konzolja” azért van olyan játék ami belockol 30 fpsre oszt nesze. Tehát azerint érdemes dönteni hogy mire kell illetve hogy mennyit szánsz rá. Ha valami nem vili írj privit és kifejtem.
2018. febr. 11. 11:45
3/9 anonim válasza:
Uccsó vagyok. Mert tudnék még érvelni róluk de ha konkrétan kiváncsi vagy valami írj privit nyugodtam.
2018. febr. 11. 11:49
4/9 A kérdező kommentje:
Pcs vagyok leginkabb de tvm miatt szeretnek kozolra valtani 4k-s 55" tvm.
Ugy tudom ha pst is valasztok akk pro valtozatat kellene mivel az tudja a 4kt
Illetve ha xbox kell akk meg az x valtozata.
Es szerintem ps4 pro elegengo lesz, olcsobn is es tudja a 4kt.
2018. febr. 12. 09:04
5/9 anonim válasza:
Igen ez így van viszont azzal számolj hogy számok alapján se a PS4 Pro se az XBox One X nem tud nativ 4k-t megjeleníteni csak felskákálázott értéket de ezt egy átlag user nem veszi észre szóval ajánlom a PS4 Pro-t. Olcsóbb és hidd el az X-en is láttam már játékot lagolni pontosabban a pubg-t. Tehát hajrá PS4 :D én is azt fogok venni.
2018. febr. 12. 19:51
6/9 anonim válasza:
És emiatt ne ess kétségve szerintem a PS4el panaszod nem lesz :D Remélem segítettem a döntéshozatalban.
2018. febr. 12. 19:53
7/9 A kérdező kommentje:
VR szemüveggel kapcsolatosan hallottam olyat is hogy nem az igazi a játék élmény mivel a felbontás nem túl jó... ez valós? Megéri-e beruházni rá? Bár gondolom nem sok játék van vr-re.. ami meg nekem tetszene pár fps játék cod stíl vagy horror.. ;)
2018. febr. 13. 10:51
8/9 anonim válasza:
Megéri VR szemcsire beruházni szerintem. Ha nagyon realt akarsz és van rá kereted akkor egy oculus riftre is. Mert ugy ez követi a fejmozgásod. Ez olyan mint az XBOX-nál a kinect. És nem mindegy hogy rajtad van a szemcsi vagy egy kifeszített képet látsz pl gameplaynél. Mert igy romlik a minőség. De ha rajtad van a szemcsi akkor full más. És igen kevés játék van még ami VR támogatott de lesz majd hisz ez a jövő. És ez esetben ha szeretnél PS VR-t még egy pont a Sonynak.
2018. febr. 13. 14:02
9/9 anonim válasza:
Amúgy horrorra nem tudok sokat ami PS VR supported. De ami az Pl a Resident Evil 7, Outlast meg az Araya. Legalábbis ezek minősülnek annak. Fpsre eleve nem tudok főleg ami a Call of Dutyra hajazna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!