Érdemes 21 millió ft-ért tv-t venni vagy felesleges?
2018. febr. 7. 19:53
1/10 anonim válasza:
szerintem nem
ha van rá pénzed vedd meg
2/10 anonim válasza:
Meg kell venni. Főleg mert most ingyenes a házhozszállítás
3/10 anonim válasza:
Ez nem is drága feltétlenül vedd meg
4/10 anonim válasza:
Én is akarok egy ilyet. Árulom a lakást, harminc milliót kapok érte. Megveszem a tévét, a maradékból egy húsz négyzetméteres panelt, bele a tévé, szuper lesz!
5/10 anonim válasza:
Van 25-os is, szerintem azt vedd!
6/10 anonim válasza:
Árérték arányban tényleg a legjobb köszi a linket énis rendeltem egyet ;)
7/10 anonim válasza:
Hát nekem már holnap hozza a postásbácsi. Szerintetek az előszobába tegyem mint falitükör vagy mint asztal?
8/10 anonim válasza:
1 millióért se érdemes. Pár év és ezek már úgy is elavultak lesznek.
9/10 anonim válasza:
Én 4-et vettem, most van egy hatalmas TV falam. Csak kicsit zavar a fekete kereszt a közepén, de remek.
10/10 anonim válasza:
Nekem annyira metetszett, hogy megvettem! De komolyan! Csak nincs hova bedugni, name tönkrement az eső miatt, + ellopták az utca sarokr, amikor egy cetlir is hagytam: FIGYELEM! Ez a TV 21 millió volt! Pls ne vigy el senki!
Erre nem elvitték? A homár csűrhe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!